GAU coin nedir? Gamer Arena coin projesi ve yol haritası

Türk oyun ve kripto para sektörünün alanında öncü birimlerinden Gamer Arena coin’in projesi ve yol haritası bir çok yatırımcının gündemini meşgul ediyor. Peki GAU coin nedir? GAU coin’in merak edilenleri haberimizde...

17.05.2022-16:19 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-16:19) GAU coin nedir? Gamer Arena coin projesi ve yol haritası

Türk kripto para sektörünün yeni para birimlerinden birisi olan Gamer Arena (GAU) coin, alanında öncü olan kripto para birimlerinden birisi olarak yatırımcıların gündemine girmeyi başardı. 2.47 dakikalık rekor bir sürede ön satışını tamamlayan GAU coin’in ön satışı Edis, Sinan Akçıl, sosyal medya dünyasından Enes Batur, Orkun Işıtmak gibi ünlülerin katılımıyla kutlandı. İnsanlar son zamanların dikkat çekici birimlerinden birisi olan GAU coin’in projesi ve yol haritası konusunda daha fazla bilgi öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor.

GAU coin nedir?

Tam adıyla Gamer Arena Utility, Gamer Arena tarafında geliştirilmiş, dijital rekabetin oyun sektörüne de taşınması amacıyla üretilmiştir. 300 binin üzerindeki oyuncuya rekabet alanı oluşturan Gamer Arena ile Türkiye’nin lider kripto para borsalarından ICRYPEX’in ortaklaşa çıkardığı GAU coin, ön satışını sadece 2 dakika 47 saniyelik rekor bir süre içerisinde tamamladı.

GAU coin

Gamer Arena coin projesi ve yol haritası

Gamer Arena başta olmak üzere pek çok e-spor düelloları içerisinde kullanılabilecek olan GAU coin, Birbirinden çekişmeli oyun turnuvalarının ve bireysel maçların halihazırda düzenlenebildiği, 300 binin üzerinde üyesiyle dev bir oyun platformu olan Gamer Arena’da özel maçlara da katılım sağlayacak.

176 milyar dolar seviyelerinde bulunan oyun sektörünün en yeni Türk hamleleri arasında yer alan GAU coin, 10 yıllık uzun soluklu bir anlaşmayı kapsıyor. Toplamda 500 milyon adet çıkarılan GAU coin, Ethereum ağını kullanıyor ve ERC20 protokolüyle üretiliyor.

2 dakika 47 saniye içerisinde yaklaşık 50 milyon adedi satılan GAU coin’in halka arzı 0,25 TL’den başlatılmıştı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal