09.09.2021-18:04 (Son Güncelleme:10.09.2021-09:49)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ve Fenerbahçe'de forma giymiş isimlerden biri olan 30 yaşındaki Yeşil Burun Adalı futbolcu Garry Rodrigues, transfer döneminde kendisine takım bulamadı.



2

Transfer döneminde adı sık sık Spor Toto Süper Lig ekipleri ile anılan Garry Rodrigues, uzun zamandır çeşitli kulüpler ile pazarlıklarını sürdürse de transfer döneminde bir kulüp ile anlaşmayı başaramadı.



3

Türkiye macerasına 2016-2017 sezonunda Yunanistan Süper Lig ekiplerinden PAOK'tan 3.5 milyon euro bonservis ücreti ile birlikte gelerek başlayan Garry Rodrigues, sarı kırmızılı forma ile göstermiş olduğu performansla büyük bir beğeni toplamıştı. Sarı kırmızılı forma ile toplamda 78 karşılaşmada süre alan Garry Rodrigues, bu karşılaşmalarda 16 gol ve 16 asistlik bir katkı sağlamıştı.



4

Galatasaray'da göstermiş olduğu performansla büyük kulüplerin dikkatini çeken Garry Rodrigues, 2018-2019 sezonunda ise tam tamına 9 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Ittihad'a transfer olmuştu. Suudi Arabistan Ligi'nde ilk dönemlerinde başarılı bir performans sergileyen Garry Rodrigues, sonrasında ciddi bir düşüş yaşamıştı.



5

2020-2021 sezonuna geldiğimizde ise Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin talip olduğu Yeşil Burun Adalı yıldız Garry Rodrigues, Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Ittifad'dan kiralık olarak Fenerbahçe kadrosuna katılmıştı.



6

Fenerbahçe'ye transferi büyük bir gündem yaratan Garry Rodrigues'in sarı lacivertlilerdeki macerası ise büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Sarı lacivertli formayla toplamda 29 karşılaşmada süre alabilen ve sık sık yaşadığı sakatlık problemleri nedeniyle gündeme gelen yıldız futbolcu forma giydiği karşılaşmalarda yalnızca 4 gol ve 6 asistlik bir katkı sağlayabilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR