Garajındaki Kedi Ve Köpekleri Isıtmak İsterken Aracından Oldu

Garajındaki köpek ve kedileri ısıtmak için yaktığı sobanın devrilmesi sonucu yangın çıktı.

18.01.2022-17:17 - (Son Güncelleme: 18.01.2022-17:57) Garajındaki Kedi Ve Köpekleri Isıtmak İsterken Aracından Oldu

Bartın'da yaşayan Şeref Kaynar’ın garajındaki köpek ve kedileri ısıtmak için yaktığı soba devrildi ve yangın çıktı. Alevler Kaynar’ın otomobili etkisi altına aldı ve otomobil kullanılamaz hale geldi. Köpek ve kediler ise çevredeki vatandaşlar sayesinde yangından kurtarıldı. 

Aladağ Mahallesi, Çamlık Caddesi’nde saat 15.00 sıralarında Şeref Kaynar’ın evinin yanındaki garajında kedi ve köpeklerinin üşümemesi için kurduğu sobanın devrilmesi sonucu yangın çıktı. 

ALEVLER KISA SÜREDE BÜYÜDÜ 

Alevleri gören vatandaşlar, 110’u arayarak itfaiyeye haber verdi. Bu sırada çevredeki vatandaşlar da garajda bulunan 2 kedi ile 2 köpeği yangından kurtardı. Garajdaki lastiklerin yanması sonucu alevler, kısa sürede büyüdü. 


ARACI KULLANILMAZ HALE GELDİ 

Şeref Kaynar’ın otomobilini de alevler sardı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınıp, söndürüldü. Garajdaki araç ise kullanılamaz hale geldi. Yangından kurtarılan köpeklerin, çevredeki ev sahiplerinin yanından ayrılmadığı gözlemlendi. 

Büyük üzüntü yaşayan Şeref Kaynar ile eşini ise ekipler ve yakınları teselli etti. Yangınla ilgili incelemeler başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal