Gamze Özer kimdir? Gamze Özer neden öldü? Senarist Gamze Özer hakkında bilgiler

Senarist Gamze Özer'in ölüm haberi gündeme bomba gibi düştü. Özer'in neden öldüğü merak edilirken kim olduğu nereli olduğu gibi bilgiler de araştırılmaya başlandı. İşte Gamze Özer hakkında merak edilen tüm detaylar…

25.06.2022-15:38 - (Son Güncelleme: 25.06.2022-15:38) Gamze Özer kimdir? Gamze Özer neden öldü? Senarist Gamze Özer hakkında bilgiler

Birçok dizinin senaristliğini yapan Gamze Özer'in ölüm haberi sanat dünyasına üzdü. Sihirli Annem, Acemi Cadı, Dila Hanım, Hanımın Çiftliği gibi bir çok yapımın senaristliği yapan 47 yaşındaki Gamze Özer yaşamını yitirdi. Özer'in ölüm haberi sanat camiasını yasa boğdu. Haberi duyan Armağan Çağlayan Özer'in ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

47 yaşında hayatını kaybetti

Televizyonlarda yer alan birçok yapıma imzasını atan Senarist Gamze Özer’in bu sabah acı haberi geldi. Daha çok genç olan Gamze Özer'in ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Sihirli Annem ile adını duyuran Gamze Özer, Hanımın Çiftliği, Annem, Acemi Cadı gibi projelerinde senaristliğini yaptı.

Armağan Çağlayan acı haberi duyurdu

Bu sabah ölüm haberi gelen Gamze Özer’in vefat haberini sosyal medya hesabından yayınlayan Armağan Çağlayan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

 ”İnanamıyorum! Ahhhh Gamze…. Her ölüm erken ama, senin için çooook erkendi…. Yattığın yer incitmesin … #gamzeözer”

Üzüntüsünü dile getiren Armağan Çağlayan Özer'in ölüm nedeni hakkında bir bilgisinin olmadığını akşam yatan Gamze Özer'in sabah bir daha uyanmadığını dile getirdi. 

Armağan Çağlayan Açıkladı

Gamze Özer kimdir?

1975 yılında İzmir'de Doğan Gamze Özer, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin Tiyatro bölümünden mezun oldu. 1990 yılında tiyatro oyuncusu olarak sahneleri adım atan Özer, 1994 yılında ise köşe yazarlığı yaptı. 1997 yılında İstanbul'a taşınan Özer, hayatında yeni bir sayfa açtı. Yeni hayatında senaryo yazmaya başlayan Gamze Özer, birçok başarının da sahibi oldu. 25 Haziran Cumartesi günü vefat haberi gelen Gamze Özer, 47 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Gamze Özer hangi dizilerin senaristliğini yaptı?

Ekranlarda gördüğümüz birbirinden güzel dizide adı geçen Gamze Özer'in 47 yaşında hayatını kaybetmesi herkesi çok üzdü. Ölüm nedeni hakkında bir açıklama yapılmazken Özer'in şimdiye kadar hangi dizilerin senaristliğini yaptığı da araştırılmaya başladı. En çok izlenen yapımların arkasındaki isim olan Özer, şu yapımların senaristliğini yaptı:

 Sihirli Annem (TV Dizisi 2021)

 Sihirli Annem Bir’iz (Sinema Filmi 2020)

 Hayatımın Rolü (TV Dizisi 2012)

 Maskeli Balo (TV Dizisi 2010)

 Nefes (TV Dizisi 2009)

Hanımın Çiftliği (TV Dizisi 2009)

 Beni Unutma (TV Dizisi 2008)

 Nefes (Sinema Filmi 2007)

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal