Gamze Özçelik'ten Duygulandıran Paylaşım: 'Ağlama Krizleri Geçirdim'

Manavgat'taki orman yangınları için Haluk Levent'le el ele veren Gamze Özçelik, sözleriyle herkesi duygulandırdı. Afet bölgesindeki insanlarla sohbet eden Özçelik, yardım istedi.

05.08.2021-11:32 - (Son Güncelleme: 05.08.2021-15:15)

Yangınları kontrol altına alma çalışmaları devam ederken Manavgat'a yardım götüren Haluk Levent ve Gamze Özçelik bir araya gelmiş ve fotoğraflarını paylaşmışlardı.

GAMZE ÖZÇELİK YANGIN BÖLGESİNDE

Haluk Levent'le afet bölgesine giden Gamze Özçelik, paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Haluk Levent ile pozlarını paylaşan ünlü isim 'İnanın çok büyük bir durumla mücadele ediyoruz' dedi.


'AĞLAMA KRİZLERİ GEÇİRDİM'

Yangına karşı canla başla çalışan Gamze Özçelik, son yaptığı paylaşımla yürekleri burktu. Özçelik paylaşımında 'Bazen gittiğim bölgelerde kontrolü kaybetmeyip, doğru kararlar verebilmek için duygularımı bastırdığımı fark ediyorum. Hatta kendim bile anlayamıyorum bazen ne kadar etkilendiğimi. Ta ki kendimle baş başa kalana dek. Kaç kez biliyorum uçaktan inip arabama bindiğimde ağlama krizlerine girdiğimi... Şimdi devam eden yangınsa, içimde büyümeye devam ediyor ve sanırım hiç sönmeyecek...' ifadelerini kullandı.


GAMZE ÖZÇELİK KİMDİR?

Özçelik 26 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Maltepe Anadolu Lisesi ve Bilgi Üniversitesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra, 1999'da Elite Model Look Ipek güzeli, 2000'de Miss Turkey 2. güzeli seçildi fakat sadece bir defa podyumada yürüdü ve kariyerine oyunculuk alanında ilerlemek istedi. Popstar isimli yarışma programının sunuculuğunu üstlendi.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal