Galaxy Blitz coin nedir? MITcoin projesi ve yol haritası

Galaxy Blitz, oyun içinde kazan işleviyle birlikte ortaya çıkarılan ve oyun deneyiminde değer verençok oyunculu çevrimiçi oyunudur. Oyuncular MIT Tokeniyle yapılan oylamalara katılırken oyun için de NFT'ler satın alabiliyorlar. Peki, Galaxy Blitz coin nedir? İşte, MITcoin projesi ve yol haritası..

19.03.2022-01:12 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-01:13) Galaxy Blitz coin nedir? MITcoin projesi ve yol haritası

Oyuncuların rakiplerini yenmek için savaş stratejileri geliştirmelerine ve oyunlardaki dört fraksiyon becerilerine bağlı olmalarını sağlayan Galaxy Blitz, çevrimiçi (MMO) stratejiyle oynanan SLG oyununa verilen bir isimdir. Galaxy Blitz'i kuran ekip oyunculara son teknoloji bir deneyim sunmak için çalışmalarına hala devam ederler. 

Galaxy Blitz coin nedir?

Galaxy Blitz coinde MIT Tokeninin toplam arzının 100 milyon adet olduğu belirtilirken yüzde 50’lik kısmının ekosistem için, yüzde 10 gibi bir miktarının gelişim için, yüzde 8'inin ise IDO'ya ayrıldığı aktarılır. Yüzde 10 Marketing ve yüzde 3 oranını da danışanlara ayıran MITcoin yüzde 10 gibi bir payı da özel satışa ayırır.

Galaxy Blitz coin nedir?

MIT Token oyun platformunun hem yönetişim ve ödeme tokeni olarak adlandırılır. Oyuncular MIT Tokeni alarak oyalamalarda yer alabilir ve oyun için gerekli NFT’leri de satın alabilirler. 

MITcoin yol haritası

100 milyon adet toplam arza sahip olan MITcoin tokeninde 70,000 adet ön satış kapsamında satış sırasında dağıtılacak. Ödemeler genel olarak USDT ile yapılacak ve ön satış fiyatı 1 dolar olacak. Hak edilen tokenlerin tamamı ise ön satış sonrası dağıtılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal