10.05.2022-09:42 (Son Güncelleme:10.07.2022-14:35)


1

Dikkatleri üzerine çekti

Dikkatleri üzerine çekti

Galatasaray'da etkisiz bir sezon geride kalırken takımda en çok dikkat çeken oyunculardan birisi Victor Nelsson oldu. Danimarkalı futbolcu oynadığı futbolla yakın takibe alındı.



2

En verimli isimlerden birisi oldu

En verimli isimlerden birisi oldu

Oyuncu geride kalan sezon sarı kırmızılıların en verimli transferlerinden birisi oldu.



3

Performansı alkış aldı

Performansı alkış aldı

Sarı kırmızılılarda bu sezon her ne kadar istenildiği gibi gitmese de Danimarkalı oyuncu ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.



4

İngilizler devreye girdi

İngilizler devreye girdi

Sarı kırmızılılarda savunmadaki başarılı oyunuyla takımda öne çıkan isimlerden birisi haline gelen Nelsson için Aston Villa'nın devreye girdiği aktarıldı. İngilizlerin yeni yönetimin belirlenmesi sonrasında harekete geçeceği ifade edildi.



5

Ada'da oynamak istiyor

Ada'da oynamak istiyor

Sarı kırmızılıların 7 milyon euro'ya transfer ettiği Danimarkalı yıldızın İngiltere'de oynamayı çok istediği bilinmekte. Bu anlamda yakın zamanda önemli gelişmelerin olabileceği aktarılıyor.



6

Oyuncu hakkında açıklama geldi

Oyuncu hakkında açıklama geldi

Ünlü İngiliz gazeteci Dean Jones, Give Me Sport isimli internet sitesine yaptığı açıklamada Aston Villa'nın transfer listesindeki isimlerden birisinin de Victor Nelsson olduğunu belirtti.



7

Gazetecinin sözleri gündem oldu

Gazetecinin sözleri gündem oldu

Jones, 'Nelsson kesinlikle ilgi çeken biri. Aston Villa'nın tüm büyük kulüplerle adı geçen futbolcuların dışında isimlerle ilgilenmesi güzel bir şey' şeklinde konuştu. Gazetecinin yaptığı bu açıklamalar oldukça ilgi çekti.



8

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Kariyerine Danimarka'nın Nordsjaelland takımının altyapısında başlayan futbolcu ardından takımın A seviyesine yükselmeyi başardı. Sonrasında ise ülkenin önde gelen takımlarından Kopenhag'ın yolunu tuttu. Kopenhag performansıyla dikkatleri üzerine çeken futbolcu son olarak ise Galatasaray'a transfer oldu. Sarı kırmızılılarda ise gösterdiği performansla ilgi çeken isimlerden birisi haline geldi.



9

Newcastle'ın da Hedefinde!

Newcastle'ın da Hedefinde!

Galatasaraylı Nelsson'un transferinde pek çok taliplisi olduğu bilinirken futbolcu ile Prens Selman'ın sahibi olduğu Newcastle Unied'ın da ilgilendiği biliniyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR