13.05.2022-09:20 (Son Güncelleme:07.07.2022-17:11)


1

Hayal kırıklığı ile geçen futbol sezonunun bitimine kısa bir süre kalmışken Galatasaray’ın Danimarkalı yıldızı Victor Nelsson, Milliyet Gazetesi’ne yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü.



2

Victor Nelsson: Yemeklere bayılıyorum. Gidip ünlü, pahalı restoranlar yerine daha küçük, lokal ve gidip oturduğunuzda gerçekten lezzet alacağınız yerleri seçiyorum. Sosyal hayatım çok yok. Kız arkadaşım yanımda ve iki tane de köpeğim var. Onlarla vakit geçiriyorum.



3

Victor Nelsson : Zor bir sezon olarak geçti. Kupa kazanamadık. Galatasaray için oynuyorsanız işin sonunda bir kupa kazanmanız gerekiyor. Avrupa’da iyi mücadele ettik ama yetmez. Galatasaray’da iseniz kazanma odaklı olmalısınız. Bunun bir bahanesi yok. Herhangi bir şekilde açıklanacak bir şey yok.



4

Victor Nelsson : Fatih Terim sadece Galatasaray için değil futbol dünyası için herkesin saygı duyduğu bir karakter. Benim için büyük bir kişilik. Domenec Torrent için de aynı şeyleri söyleyebilirim. Çok iyi bir insan. Saygı duyulması gereken biri. Fikirlerini sahadaki oyuncu grubu olarak bizim anlamamız gerekiyor. Biraz zaman alacak. Ben Galatasaray’ın böyle bir hocaya sahip olduğu için şanslı olduğunu düşünüyorum. Fatih Terim’de olduğu gibi.



5

Victor Nelsson : Gelmeden önce ailemle konuştuk bu konuyu. Onların fikirlerini de aldım. Onlar daha önce buraya seyahat etmişlerdi. İstanbul’u ve ülkeyi tanıyorlardı. İnsanlar her zaman güleryüzlü. Şehir çok hareketli. Ben İstanbul’u seviyorum ama aynı zamanda sakinliği de seviyorum. Bir süre şehrin dışında da yaşadım. Oraları da görmek istedim. Galatasaray çok büyük bir kulüp. Şehir de çok güzel. Gelmeden önce hayır denecek bir şey bulamadım.



6

Victor Nelsson : İmza attığım ilk gün yüzde 100’ümü vereceğimi söyleyerek imza attım. Bu sezon için taraftarımız bizi eleştirebilir. Bunu da hak ediyoruz ve üzgünüz. Eve gittiğimizde yarın Galatasaray için neler yapmalıyım diye düşünmeliyiz.



7

Victor Nelsson : Danimarka’daki oyuncuların seviyesi daha yüksek. 17 yaşından itibaren oynamaya başlıyorsunuz. Mesala ben Nordsjaelland’ta 17 yaşında oynamaya başladım. Ligle de ilgili bazı şeyler söz konusu tabii. Burada özellikle de Galatasaray gibi büyük bir takımda genç yaşta çıkıp oynamakla Danimarka’da oynamak aynı şey değil. Orada biraz daha kolay olabilir.



8

Victor Nelsson : Andreas Cornelius iyi bir sezon geçirdi ve şampiyon oldu. Tebrik ediyorum kendisini. Bizim kaybettiğimiz maçta karşılıklı oynadık ve biraz da sert mücadele oldu aramızda. Neredeyse kendisini öldürüyordum. Trabzon’u tebrik ederim ama Galatasaray da geri dönecek.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR