Galatasaraylı Valentina Ozarnwafor Kiralık Olarak Gittiği Takımda Yediği Yumruğun Ardından Hastanelik Oldu!

Galatasaray'ın kiralık olarak Belçika Ligi ekibi Sporting Charleroi'ye gönderdiği Valentina Ozornwafor, saha içerisinde yediği yumruk nedeniyle hastanelik oldu.

21.02.2022-11:45 - (Son Güncelleme: 21.02.2022-11:59)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen 22 yaşındaki genç oyuncu Valentine Ozornwafor, daha fazla forma giymesi açısından Belçika Ligi ekiplerinden Sporting Charleroi'ye kiralık olarak gönderilmişti.

PERFORMANSI TAKİP EDİLİYORDU

Belçika ekibine geldiği günden bu yana toplamda 7 karşılaşmada forma giyen Valentine Ozornwafor, oldukça başarılı bir performans sergileyerek göz dolduran bir performans sergilemişti.

YAŞNAAN OLAY BÜYÜK SES GETİRDİ

Geçtiğimiz gün oynanan Sporting Charleroi - Saint Gilloise maçında sahalarda ender görülen bir pozisyon yaşandı. Büyük bir skandal olarak geceye damga vuran pozisyon futbol dünyasında büyük ses getirdi.

YEDİĞİ YUMRUK SONRASINDA...

Charleroi'de forma giyen Galatasaraylı Valentine Ozornwafor, Saint Gilloise maçında ilk 11'de sahaya çıkarken rakip futbolcu Dante Vanzeir ile girdiği pozisyonun ardından yere yığıldı. Valentine Ozornwafor, rakip oyuncu Dante Vanzeir'dan saha içerisinde yediği yumruğun ardından yere yığıuldı ve baygınlık geçirdi.


AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

Yediği yumruğun ardından Valentine Ozornwafor, saha içerisinde baygınlık geçirdi ve iki kez bilincinin kapanmasının ardından ambulans ile hastaneye götürüldü.

KULÜPTEN AÇIKLAMA YAPILDI

Belçika ekibi Sporting Charleroi, Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Valentine Ozornwafor'un Saint Gilloise karşılaşmasında yaşadığı olayın ardından yapmış olduğu açıklamada ;

' Savunmacımız Valentine Ozornwafor hakkındaki ilk haberler güven verici. Sahada iki kez bilincini kaybettikten sonra bilinci açıldı. Sarsıntı protokolüne göre gözlem altında kalacak. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal