Galatasaraylı Mostafa Mohamed'in Bordeaux'a Transferi İptal Oldu!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen Mostafa Mohamed'in Fransız ekibi Bordeaux ile gerçekleştirdiği transfer görüşmelerinde son dakikada pürüz çıktı.

01.09.2021-15:32 - (Son Güncelleme: 01.09.2021-15:32) Galatasaraylı Mostafa Mohamed'in Bordeaux'a Transferi İptal Oldu!

Galatasaray, Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed'in transferi için Fransa Ligue 1 ekibi Bordeaux ile anlaşma sağlamıştı.

Mostafa Mohamed'in de transfer için ısrarcı olduğu öğrenilirken, golcü oyuncu sağlık kontrollerinden geçmek için İstanbul'dan Fransa'ya yola çıktığı öğrenildi.

Fransız ekibi, 23 yaşındaki forvet için Galatasaray’a 2 milyon euro kiralama bedeli ödemeyi kabul etti. Bordeaux gelecek sezon 5 milyon euro ödeyerek oyuncunun bonservisini alma opsiyonuna da sahip olacaktı ancak Mostafa Mohamed’in eski kulübü Zamalek son dakikada pürüz çıkardı.

Mısır ekibi Zamalek, 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonunu hemen devreye sokarak Mostafa Mohamed’i Fransız ekibi Bordeaux’ya göndermenin hesaplarını yapan Galatasaray’dan bu parayı peşin istedi.

Bu gelişme üzerine Galatasaray yönetimi Mısır ekibi Zamalek ile olan pürüzleri ortadan kaldırmak için yoğun bir çalışma içine girdi ancak sonuç alamadı.

Mostafa Mohamed'in Fransa'da Bordeaux için sağlık kontrollerinden geçmiş olmasına rağmen transferinin son anda suya düşmesine çok sinirlendiği öğrenildi.

Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in son dönemde mutsuz olduğu ve menajerlerinin de yönlendirmesi nedeniyle takımdan ayrılmaya karar verdiği aktarıldı.

Galatasaray'a 2020-2021 sezonunda Mısır Ligi ekiplerinden Zamalek'ten 1.66 milyon euroluk kiralama ücreti ile birlikte katılan Mostafa Mohamed için sarı kırmızılıların 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonu bulunuyor.

Sarı kırmızılı forma ile geçtiğimiz sezonun devre arasından itibaren 25 karşılaşmada süre alan genç golcü Mostafa Mohamed, bu karşılaşmalarda 9 gol ve 1 asistlik bir katkı yaparak 10 gole doğrudan katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal