25.01.2022-15:25 (Son Güncelleme:25.01.2022-15:42)


1

Galatasaraylı Mostafa Mohamed'e ülkesi Mısır'da kendisi yerine başkasını sınava soktuğu için soruşturma başlatıldı.



2

Galatasaray'da bu sezon istenilen performansı bir türlü veremeyen Mostafa Mohamed'in kariyeri Galatasaray dışından da iyi gitmiyor.



3

Mısır'da bir eğitim enstitüsünde okuyan genç futbolcu akıl almaz bir olaya imza attı. Taraftarları ve Mısırdaki görevlileri de şaşırtan bu olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Olaya polis de karıştı.



4

Galatasaray'ın yıldızı Mostafa Mohamed, sarı kırmızılılarda gösterdiği etkisiz performansla tepki çeken isimlerden birisi olarak göze çarpıyor. Takımda eleştiri oklarını üzerine çeken futbolcu ülkesinde çok ilginç bir olaya karıştı.



5

Afrika Uluslar Kupası nedeniyle ülkesi adına Milli maçlara çıkan Mostafa Mohamed, Mısır'da kayıtlı öğrencisi olduğu eğitim enstitüsü sınavına, kendisi yerine başka birini sınava soktu.



6

Görevliler bu durumu fark edince ortalık karıştı. Abu El Nomros'taki eğitim enstitünse gerçekleştirilen sınava Mohamed Mostafa'nın arkadaşı girince sınav yerinde bu durum farkedildi.



7

Olayın farkedilmesinin ardından sınava giren kişinin Mostafa Mohamed'in arkadaşı olduğu öğrenildi. Milli takımda olması nedeniyle kaçırdığı yıl ortası sınavına, kendisi yerine başka birini sokmayı planlayan Mısırlı futbolcu yakayı ele verdi. Gözaltına alınan arkadaşının ise sorgusunun devam ettiği belirtiliyor.



8

Ayrıca Mısırlı futbolcu Mostafa Mohamed'e de soruşturma açıldığı öğrenildi. Futbolcunun Mısır kafilesi Afrika Kupası'ndan döndüğünde Mostafa Mohamed hakkında işlemler yapılacak. Futbolcuyla ilgili yaşanan gelişmeler gündeme bomba gibi düştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR