Galatasaraylı Mbaye Diagne'nin Yeni Adresi Belli Olmak Üzere!

Galatasaray'da Club Brugge ile kiralık olan ve sözleşmesinin bitmesinin ardından kulübe geri dönecek olan Mbaye Diagne'nin durumu büyük bir soru işaretiydi. Senegalli forveti yaz transfer sezonunda tekrardan kiralamayı ya da bonservisiyle satmayı planlayan sarı-kırmızılıları heyecanlandıran bir haber geldi.

21.03.2020-13:45 - (Son Güncelleme: 21.03.2020-13:20) Galatasaraylı Mbaye Diagne'nin Yeni Adresi Belli Olmak Üzere!

Galatasaray'da geleceği karışık olan ve teknik direktör Fatih Terim'in de takımda istemediği Senegalli forveti Mbaye Diagne ile alakalı sarı-kırmızılı kulübü mutlu eden olaylar gerçekleşiyor. Cimbom'un geçen sezon ara transfer döneminde takıma kattığı Senegalli yıldız, sezon başında Club Brugge'e kiralık olarak gönderilmiş fakat disiplinsiz hareketleri sebebiyle kadro dışı kalmıştı.

Diagne'nin Belçika temsilcisiyle idmanlara dahi çıkamaması sonrasında Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Anderlecht ile Brugge, Diagne transferi için birbirine girdi. Diagne de Brugge'e gitti; Brugge bizi çok aldattı. Bizim futbolcumuzu 1 aydır antrenmanına almıyorlar, futbolcuyu ölüme mahkum ettiler." İfadelerini kullanarak Club Brugge'ü eleştirmişti.

Senegalli oyuncu, ara transfer sezonunda Galatasaray'a gelmek istese de teknik direktör Fatih Terim'in futbolcunun gelmesini veto etmesi sonrası Diagne Belçika kulübünde devam etmişti.

Diğer yandan Club Brugge Teknik Direktörü Phillipe Clement ile yaşadığı problemlerin ardından affedilerek tekrardan takıma katılan Diagne ile alakalı flaş bir iddia ortaya çıktı.

İNGİLTERE YOLCUSU

İngiliz basının yaptığı habere göre; Nottingham Forest, Diagne için Cimbom’a yaklaşık 10 milyon Euro bir teklif önerecek. 28 yaşındaki golcü gelecek sezonda kadroda düşünülmediği için yönetimin gitmesine izin vermesi tahmin ediliyor.

Ada medyasında Nottingham'ın Diagne gibi uzun boylu ve güçlü bir forvete ihtiyacı olduğu belirtildi. Nottingham Forest'ın da Senegalli futbolcuyla iletişime geçtiği iddia edildi. Diagne'nin Türkiye'ye gelerek Galatasaray forması tekrardan giymek istediği söylense de yönetimin verilen teklife sıcak baktığı ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal