13.03.2022-04:22 (Son Güncelleme:13.03.2022-04:40)


1

Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao ile İspanyol ekibi Real Betis'in ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Son olarak Galatasaray'ın, Barcelona ile oynadığı karşılaşmada gösterdiği etkili performansla gerek Galatasaray taraftarlarının gerek diğer futbolseverlerin dikkatini çeken Marcao ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.



3

Yıldız futbolcu ile son olarak sürpriz bir kulubün ilgilendiği öğrenildi. İspanyol ekibi Real Betis'in, Marcao'yu kadrosuna katmak istediği aktarıldı.



4

Kulübün yetkililerinin futbolcuyu büyük bir dikkatle takip etmeye başladığı ve sarı kırmızılılar ile temasa geçtiği gelen bilgiler arasında.



5

Daha önce kadrosuna Fekir'i katarak transferde büyük ses getiren Real Betis takımı yine sürpriz bir transfere imza atmak istiyor. İspanyol ekibi pek çok önemli takımın ilgilendiği Marcao'yu transfer ederek transferde taraftarlarını mutlu etmek istiyor.



6

Bu anlamda futbolcu için sarı kırmızılılar ile temasa geçildiği gelen bilgiler arasında yer almakta. Son olarak ise 15 milyon euro civarında Galatasaray'a resmi teklifte bulunacaklar.



7

Brezilyalı stoper oynadığı futbolla dikketleri yoğun bir şekilde üzerine çekmeyi başardı. Son olarak ise Galatasaray'ın Camp Nou'da 0-0 berabere kaldığı maçtaki performansı tüm futbolseverler tarafından alkış aldı.



8

Performansıyla alkış toplayan futbolcu için pek çok önemli takım ilgileniyor. Sambacının takımdaki geleceği ise bu anlamda merak konusu haline gelmiş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR