Galatasaray’ın yeni yıldızı belli oldu: Dembele aslan oluyor

Süper Lig’de liderliğini sürdüren ve oynadığı oyunla taraftarının yüzünü güldüren Galatasaray’da forvet hattına transfer için teknik direktör Okan Buruk’un ilk sıraya Lyon’un yıldızı Moussa Dembele’yi yazdığı öğrenildi. Erden Timur ve kurmayları transfer için harekete geçti.

17.01.2023-10:16 - (Son Güncelleme: 17.01.2023-16:57) Galatasaray’ın yeni yıldızı belli oldu: Dembele aslan oluyor

Üst üste aldığı 8 galibiyet ile en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 4 puan önünde liderliğini sürdüren Galatasaray’da devre arası transfer döneminin başlamasıyla beraber çalışmalar da hızlandı. Sezon başından beri bekleneni veremeyen Haris Seferovic’in gitmesine kesin gözüyle bakılan Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’un forvet rotasyonuna istediği ismin Fransa Ligi ekiplerinden Olympique Lyon’un golcüsü Moussa Dembele olduğu öğrenildi.  Erden Timur ve kurmayları transfer için Fransız ekibiyle masa oturacak.

Dembele Galatasaraylı oluyor

Galatasaray’da Mauro Icardi, Bafetimbi Gomis ve Haris Seferovic’ten oluşan forvet hattına yeni bir isim daha katılıyor. Lyon yönetimi ve taraftarıyla sorun yaşayan Moussa Dembele’nin transferi için kolları sıvayan sarı kırmızılı yönetim, oyuncunun durumunu fırsata çevirerek karlı bir transfere imza atmak istiyor.

Moussa Dembele Galatasaray

Oyuncunun kulübü Lyon ile masaya oturmaya hazırlanan Galatasaray’ın görüşme öncesinde Dembele’ye ‘’En kötü sezon sonunda seni alacağız’’ mesajı gönderdiği ifade edildi.

Sözleşmesi yıl sonunda bitiyor

Lyon ile sözleşmesinin son yılını geçiren 26 yaşındaki santrafor Moussa Dembele, bu sezon Fransa Ligi’nde 15 maçta görev alırken, 2 gol ve 1 asistle oynadı. Fransız oyuncunun son haftalarda Lyon taraftarıyla karşı karşıya geldiği ifade ediliyor.

Moussa Dembele Galatasaray-1

Daha önce Celtic ve Atletico Madrid gibi takımlarda da forma giyen PSG altyapılı oyuncu için Galatasaray’ın dışında İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Aston Villa’nın da devrede olduğu iddia edildi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal