Galatasaray'ın Yeni Transferi Gustavo Assuncao'dan Irkçılık İsyani!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın yeni transferi Gustavo Assuncao, babasının yaşadığı ırkçılığa karşı sosyal medya hesabından isyan etti!

21.09.2021-11:21 - (Son Güncelleme: 21.09.2021-11:21) Galatasaray'ın Yeni Transferi Gustavo Assuncao'dan Irkçılık İsyani!

Galatasaray'ın transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala Portekiz Ligi ekiplerinden Famalicao'dan sezon sonuna kadar satın alma opsiyonlu bir şekilde kiralık olarak kadroya katılmıştı.

GUSTAVO ASSUNCAO KAYSERİ'DE FORMASINA KAVUŞACAK

Sarı kırmızılılarda henüz bir karşılaşmada süre alamayan Gustavo Assuncao'nun Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak olan Kayserispor karşılaşmasında Teknik Direktör Fatih Terim tarafından süre verileceği öğrenildi.

Yaşadığı sakatlık problemini atlatan Gustavo Assuncao'nun bu hafta oynanacak olan Kayserispor karşılaşmasında süre alması bekleniyor.

SAKATLIĞI NEDENİYLE SÜRE ALAMAMIŞTI

Gustavo Assuncao'nun Galatasaray'a katılmasının ardından yaşadığı sakatlık problemi nedeniyle tam olarak hazır olmaması nedeniyle kadroda kendisine yer bulamamıştı.

GUSTAVO ASSUNCAO'DAN IRKÇI SALDIRIYA TEPKİ

Geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü eski futbolcu babası Paulo Assuncao'nun Portekiz'de yaşadığı ırkçı saldırı nedeniyle sosyal medya hesabından isyan eden Gustavo Assuncao'nun bu paylaşımına Galatasaray taraftarları destek verdi.

ASSUNCAO'NUN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI...

Gustavo Assuncao, babası Paulo Assuncao'nun yaşadığı ırkçı saldırı ile ilgili sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda ;

' Babam Paulo Assuncao, Portekiz'e gitti ve sadece siyahi olduğu için aramaya maruz kaldı. Yıl 2021 ama ırkçılık hâlâ devam ediyor. Bugün babamın başına gelenler için çok üzgünüm. ' ifadelerini kullanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal