20.05.2022-13:01 (Son Güncelleme:25.06.2022-13:34)


1

Süper Lig'de son zamanların en çok konuşulacak transferlerinden birisi yaşanmak üzere. Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray'a büyük bir çalım atmaya hazırlanıyor.



2

Son yıllarda Galatasaray'ın hemen hemen her transfer döneminde gündemine getirdiği Shaqiri için devreye giren Fenerbahçe yönetimi transferi bitirmek için büyük bir çaba sarf ediyor.



3

Oyuncu ile ilgili son olarak ise sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin yıldız ismi transferde yakın takibe aldığı ve pazarlıklara başlayacağı belirtiliyor.



4

Fenerbahçe, MLS'de top koşturan Xherdan Shaqiri için devreye girmiş durumda. İsviçreli futbolcu geçtiğimiz sezonlarda Galatasaray'ın pek çok defa transfer listesinde yer almıştı.



5

Sarı kırmızılılar, Shaqiri transferini bitirmek için yoğun çaba göstermiş fakat başarılı olamamıştı. Bu anlamda sarı lacivertlilerin oyuncu ile ilgilenmesi oldukça ilgi çekmiş durumda.



6

Ara transfer döneminde Fransız ekibi Lyon'dan, ABD'nin Chicago takımına transfer olan futbolcunun Amerika'da aradığını bulamadığı öğrenildi. 30 yaşındaki hücumcunun Avrupa'ya dönmek istediği belirtiliyor. Bu gelişmeyi duyan Fenerbahçe, 1.69 boyundaki Shaqiri'nin menajeriyle görüşmeye başladı.



7

Kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun Fenerbahçe'nin teklifine oldukça sıcak baktığı ve Amerikan kulübüne kolaylık sağlanmasını söylediği ise gelen bilgiler arasında bulunuyor. Bu anlamda transferde kısa süre içerisinde önemli gelişmelerin olması söz konusu.



8

Futbol hayatında Basel, Bayern Münih, Inter, Liverpool ve Lyon gibi önemli kulüplerin formasını terleten Shaqiri şimdilerde ise MLS ekibi Chicago'da oynuyor. Oyuncunun ana mevkisi sağ kanat olmakla beraber, sol kanat ve on numara olarak rahatlıkla görev alabiliyor. Bu anlamda çok yönlülüğü dikkat çekmekte.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR