24.05.2022-10:32 (Son Güncelleme:17.06.2022-17:00)


1

File bekçisinden ters köşe

File bekçisinden ters köşe

İrfan Can'ın adı uzun süredir Galatasaray ile anılmaktaydı. Fakat file bekçisinden transferde beklenmedik hamle gelmek üzere.



2

İstanbul'a gidiyor

İstanbul'a gidiyor

Bu sezon Süper Lig'e veda eden Göztepe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan İrfan Can'ın yeni adresi İstanbul olacak fakat beklenmeyen bir takıma gidiyor.



3

Taliplisi sürpriz oldu

Taliplisi sürpriz oldu

Ayrıca Göztepe'nin de İrfan Can transferiyle kasasını doldurmak istediği biliniyor. Bu anlamda takımdan ayrılacak olan futbolcuyla Galatasaray'ın ciddi bir şekilde ilgilendiği biliniyordu fakat kaleciye sürpriz bir ekip daha talip oldu.



4

İstanbul ekibi kolları sıvadı

İstanbul ekibi kolları sıvadı

Son gelen bilgilere göre İrfan Can ile İstanbul ekibi Kasımpaşa'nın yakından ilgilendiği ve transferde yakın zamanda önemli gelişmelerin olabileceği vurgulanıyor. Kalecinin İstanbul ekibi Kasımpaşa'ya ise oldukça sıcak baktığı gelen bir başka bilgiler arasında bulunmakta.



5

İyi bir bonservis geliri planlıyorlar

İyi bir bonservis geliri planlıyorlar

Önümüzdeki sezon Spor Toto 1. Lig'de mücadele verecek olan sarı kırmızılıların İrfan Can'dan iyi bir bonservis bedeli elde etmeyi planladığı aktarılmakta.



6

Değeri dikkat çekmekte

Değeri dikkat çekmekte

Göztepe ile bu sezon ligde 30 karşılaşmaya çıkan ve 50 gol yiyen İrfan Can Eğribayat'ın Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 2 milyon 800 bin euro olarak bulunmakta.



7

Kadro dışı kalmıştı

Kadro dışı kalmıştı

19 Mart'ta oynanan ve İzmir ekibi Göztepe'nin 2-0'lık mağlubiyetiyle sonuçlanan maçta Göztepeli futbolseverlerle ağız dalaşına girmesi nedeniyle 22 Mart'ta kadro dışı kalan kaleci, o günden bu yana forma şansı bulabilmiş değil.



8

Oyuncu ile ilgili istatistikler

Oyuncu ile ilgili istatistikler

Bu sezon Göztepe ile Süper Lig'de 30 maça çıkan İrfan Can, bu karşılaşmalarda 50 gole kalesini kapatamadı. Güncel piyasa değeri ise 2.8 milyon euro olarak bulunmakta.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR