Galatasaray'ın Süper Lig'de Yeni Malatyaspor ile oynadığı maçın ardından takımın yaş ortalaması tepki çekti!

Küme düşen Yeni Malatyaspor'a karşı alt yapıdan hiçbir ismi kadroya almayan Domenec Torrent'in kadroda yaşı yüksek isimleri oynatmasına taraftarlar sitem etti. Galatasaray maçı ise 30.5 yaş ortalaması ile bitirdi.

20.04.2022-15:47 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-15:58)

Galatasaray sezon başında Başkan Burak Elmas ve teknik adam Fatih Terim'in liderliğinde çok önemli bir gençllik operasyonu için harekete geçti. Galatasaray yaklaşık 47 milyon euroluk mali yükün altına girerek çok sayıda genç futbolcuyu transfer etmişti. Fakat bu futbolculardan bu sezon verim elde edilememesi veya kullanılamaması tepkilere yol açtı.

Ortaya çıkan tablo tepki çekti

Galatasaray'da gençlik operasyonu büyük bir heyecanla başlamıştı. Fakat istenen skorlar gelmeyince daha ilk devrede şampiyonluk yarışına havlu atıldı. Yaşanan kötü gidişat, Fatih Terim ile yolların ayrılmasına da yol açmıştı. Galatasaray önceki gün küme düşmesi kesinleşen Yeni Malatyaspor'u evinde 2-0 yenerken, karşılaşmayı tamamlayan takımın yaş ortalaması şok etkisi yarattı. Teknik adam Domenec Torrent'in Galatasaray'ın ligde hiçbir hedefi olmamasına karşın altyapında kimseyi kadroya almazken, maç içindeki oyuncu değişiklikleri ile de tepkileri üzerine çekti. Sarı kırmızılılarda Malatya maçını tamamlayan 11'inde 30 yaş ve üstü tam 6 isim yer aldı.


Eleştiri yağmuru geldi

36 yaşındaki Muslera, 31 yaşındaki Omar, 32 yaşındaki Van Aanholt, 35 yaşındaki Arda, 36 yaşındaki Babel ve 37 yaşındaki Gomis bir arada sahada bulundu. Sarı kırmızılıların maçı bitiren 11'inin yaş ortalaması ise tam 30,5 oldu. Ortaya çıkan bu durum 'Gençlik operasyonu iflas etti' şeklinde eleştiri aldı. Bu sezon sarı kırmızılılarda eleştiri oklarını üzerine çeken Domenec bu anlamda yine tepkileri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal