Galatasaray'ın Süper Lig'de Başakşehir ile karşılaşacağı mücadelede Marcao sahada olmayacak!

Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak olan Galatasaray'a başta Marcao olmak üzere kötü haber geldi. Marcao, Omar Elabdellaou ve Inaki Pena'nın yarın oynanacak olan maçın kadrosuna alınması beklenmemekte.

06.05.2022-14:51 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-17:16)

Süper Lig'de 36. hafta karşılaşmasında deplasmanda zorlu Başakşehir maçına çıkacak olan Galatasaray'a 3 oyuncusundan üzen haber geldi. Son olarak hafif sakatlıkları olduğu aktarılan Marcao, Omar Elabdellaoi ve Inaki Pena İstanbul temsilcisiyle oynanacak olan karşılaşmada yer alamayacaklar.

Futbolculardan gelen haber taraftarı endişelendirdi

Galatasaray'da takımın önemli isimlerinden olan Marcao, Omar ve Inaki Pena'nın kritik karşılaşmada sahada olamayacak olmaları taraftarları bir hayli endişelendirmiş durumda. Özellikle son olarak Sivasspor ile oynanan karşılaşmada futbolcuların yokluğu net bir şekilde gözlenlemişti. Bu isimlerin yokluğunda ise kadroda Sacha BoeY, Nellson, Semih Kaya ve Aanholt dörtlüsünün olması bekleniyor. 

Yıldız isimler sahada olmayacaklar.

Sarı kart sınırında bulunan isimler var

Galatasaray'da ayrıca Emre Kılınç sarı kart cezasından dolayı maçta oynayamayacak. Sarı kırmızılılarda Başakşehir maçı öncesinde Fernando Muslera, Patrick van Aanholt ve Ryan Babel de sarı kart sınırında olmakta. Bu 3 ismin sarı kart görmesi durumunda 37. haftada İstanbul'da oynanacak Adana Demirspor maçında sahada yer almayacaklar. Başakşehir maçı öncesinde yaşanan gelişmeler taraftarlar tarafından yakından takip edilmeye başlanmış durumda.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal