Galatasaray'ın Orta Sahasına Çizmeden Talipler

Süper Lig'de 51 puanla zirvede yer alan Galatasaray'da moraller yerinde. Kadrosunu ara transfer döneminde güçlendiren sarı-kırmızılı takımda en dikkat çeken performanslardan birini Taylan Antalyalı sergiliyor. Taylan için sarı-kırmızılı takıma 3 kulüp teklifte bulundu.

20.02.2021-15:11 - (Son Güncelleme: 20.02.2021-15:11) Galatasaray'ın Orta Sahasına Çizmeden Talipler

TERİM VAZGEÇEMİYOR

Teknik Direktör Fatih Terim’in, bu sezon ligde bütün maçlarda ilk onbirde sahaya sürdüğü Taylan’ın performansından memnun olduğu ve kendisini daha da geliştirmesini beklediği bildirildi.

GÜNEŞ'TE İSTİYOR

Süper Lig'de bu sezonun en istikrarlı oyuncularından biri olan Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in gözüne girmeyi başardı.

Sezon başından bu yana Taylan'ı yakından takip eden Şenol Güneş'in 26 yaşındaki orta saha oyuncusunu 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde 24 Mart'ta Hollanda ve 27 Mart'ta Norveç ile oynanacak olan maçların kadrosuna almaya karar verdiği öğrenildi.

GÖZLER ÜSTÜNDE

Parmak ısırtan performansı sonrası Taylan kulüplerin ilgisini çekti. İtalyan kulüplerinden teklif yapıldığı iddia edildi.

TALİPLERİ ÇİZMEDEN 

İtalyan basını, Taylan Antalyalı'ya İtalyan kulüplerinin ilgisi olduğu belirtilirken 26 yaşındaki orta saha oyuncusuna 3 Serie A kulübünün talip olduğunu, bu kulüplerden 2'sinin ise Avrupa kupalarında mücadele etmeye devam ettiği ifade edildi.

BÜYÜK 6'dan 2'si İstiyor

Avrupa kupalarında mücadele etmeye devam eden İtalyan kulüpleri Juventus, Lazio, Atalanta, Milan, Roma ve Napoli olarak görülüyor.

AVRUPA ŞAMPİYONASI ÖNEMLİ

Sezonun flaş ismi bu çizgisini sürdürürse yaz döneminde Avrupa piyasasına girecek gibi görünüyor. Avrupa Şampiyonası ise 26 yaşındaki futbolcunun değerini katlayabilir.

22 maçta forma giydi 

Geçtiğimiz sezondan bu yana gösterdiği performansla Galatasaray 11'inin değişilmez ismi olan Antalyalı, bu sezon Süper Lig'de 22 maçta forma giydi ve 1 gol 1 asist üretti

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal