Galatasaray'ın Mert Hakan Yandaş ile Anlaştığı Belirtildi

Sezon sonunda Sivasspor ile mukavelesi bitecek olan Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaray ile prensipte anlaştığı ifade edildi.

18.01.2020-11:45 - (Son Güncelleme: 18.01.2020-11:42) Galatasaray'ın Mert Hakan Yandaş ile Anlaştığı Belirtildi

Sezon sonunda Sivasspor ile mukavelesi bitecek olan Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaray ile prensipte anlaştığı ifade edildi.
Bu sezonun başarılı futbolcularından Mert Hakan Yandaş 'a Çizme'den teklif yapılsa da Galatasaray işi çoktan bitirdiği belirtildi. Sarı kırmızılıların söz kestiği 25 yaşındaki futbolcu Türkiye'de kalmayı tercih etti.

Sivasspor forması ile bu sezon 19 karşılaşmada 7 gol-4 asistlik performans gösteren Mert Hakan Yandaş, şimdiden Avrupa kulüplerinin de gözdesi oldu. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, EURO 2020'de Mert Hakan'ı aday kadroya almaya hedeflediği belirtilirken, Avrupa kulüpleri de şimdi den oyuncunun peşine düştü.

Sabah Gazetesi'nin yapmış oldu habere göre, İtalyan takımı Atalanta, sezon sonun sözleşmesi sona erecek olan 25 yaşındaki başarılı futbolcu için teklifte bulundu. Ancak daha önceden yıldız oyuncu Mert Hakan ile prensip anlaşmaya varan sarı-kırmızılılar, hızlı hareket etmenin ödülünü futbolcuyu Serie A takımı Atalanta'ya kaptırmayarak aldı. Sivasspor'la sözleşmesini uzatmayan ve sezon sonunda serbest kalacak olan Mert Hakan, bonservisi elinde olarak Galatasaray’a geleceği ifade edildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal