26.11.2021-13:29 (Son Güncelleme:26.11.2021-13:47)


1

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki 5 karşılaşmasında Marsilya'yı ağırlayan temsilcimiz Galatasaray, rakibini 4-2 yenerek grubunda liderliğini sürdürdü.



2

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Galatasaray grubundaki 5. karşılaşmasında Fransız takımı Olympique Marsilya'yı ağırladı.



3

Karşılaşmaya iyi başlayan Galatasaray, rakibine karşı üstün futbolunu sonuna kadar sürdürdü ve sahadan 4-2 galip ayrılmasını bildi.



4

Puanını 11'e yükselten sarı kırmızılılar, son oynanacak olan maçlar öncesi önemli bir avantaj elde etmiş oldu. Galatasaray, grubundaki son karşılaşmasını 8 puan bulunan Lazio karşısında oynayacak.



5

Galatasaray'a liderlik için ise beraberlik yetecek. Diğer taraftan Galatasaray'ın, Marsilya karşısında aldığı zafer Avrupa'da geniş yankı uyandırdı. Özellikle Marsilya'nın ülkesi Fransa'da sarı kırmızılılara büyük övgüler geldi.



6

Galatasaray'ın, Fransız ekibi Marsilya'yı kendi evinde 4-2 önemli bir skorla yenmesi, Fransız basınında manşetlere taşındı. Fransız basını sarı kırmızılıların galibiyetini manşetlere taşıdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR