14.04.2022-10:37 (Son Güncelleme:25.06.2022-13:40)


1

Transferde hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. İki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray transferde bir isim için daha bir kez daha karşı karşıya geldi. Transfer yarışı merakla bekleniyor...



2

İzmir takımı Göztepe'nin kalecisi İrfan Can Eğribayat ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor.



3

İrfan Can Eğribayat ile Galatasaray'ın yoğun bir şekilde ilgilendiği biliniyordu. Yıldız isim ile son olarak ilgilenen takımın ise Fenerbahçe olduğu öğrenildi. Bu anlamda ortaya çıkan gelişmeler gündeme oturdu.



4

Fenerbahçe yedek kalecisi Berke Özer ile yaptığı temaslardan olumlu sonuç alamamıştı. Sarı lacivertliler bu anlamda Göztepe'den ayrılması gündemde olan İrfan Can Eğibayat için devreye girmiş durumda. 23 yaşındaki futbolcu ile görüşmelerin başladığı öğrenildi.



5

Son gelen bilgilere göre genç kaleci İrfan Can Eğribayat'ın bu transfere oldukça sıcak baktığı ve Fenerbahçe'nin kendisine olan ilgisinden oldukça memnun olduğu öğrenildi.



6

Ayrıca genç file bekçisinin Altay Bayındır ile forma rekabetine hazır olduğu belirtildi.



7

İrfan Can 1.93 boyuyla ceza alanının tamamına rahatlıkla hakimiyet kurabilmekte. Ayrıca reflekslerinin güçlü olmasıyla da dikkat çekiyor.



8

Genç file bekçisi için daha önceden Galatasaray'ın çok ilgilendiği biliniyordu. Fenerbahçe'nin transferde devreye girmesi ise transfer yarışını başlatmış oldu. Transferde son kararın ise genç yeteneğin vereceği aktarılıyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR