Galatasaray'ın Eski Yıldızı Ümit Karan'dan Çok Konuşulacak Açıklamalar!

Galatasaray'ın unutulmaz yıldızlarından Ümit Karan yıllar sonra Galatasaray hakkında önemli itiraflarda bulundu. Futbolcunun açıklamaları büyük ses getirdi.

16.11.2021-17:24 - (Son Güncelleme: 16.11.2021-17:43) Galatasaray'ın Eski Yıldızı Ümit Karan'dan Çok Konuşulacak Açıklamalar!

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın unutulmaz futbolcusu Ümit Karan yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Sarı kırmızılıların eski yıldızı yaptığı açıklamalalarla dikkatleri üzerine çekti.

ÜMİT KARAN'IN GALATASARAY AÇIKLAMALARI

Ümit Karan, Galatasaray'ın durumunu değerlendirdi. Karan açıklamasında, 'Galatasaray yeni bir yapılandırmaya girdi, genç bir kadro kurmak istedi tabii ama biraz zamana ihtiyaç var. Bu sene çok büyük bir beklenti içerisine girmemek gerekiyor; Lokomotiv Moskova maçına bakıldığında gerçekten çok büyük bir fırsat tepildi. Galatasaray galip geldiği takdirde %99.9 oranında garantileyecekti ama maalesef maç berabere bitti, çok pozisyon da bulmuştu. Galatasaray'a Avrupa için farklı bir parantez açmak gerekir çünkü Avrupa'da gerçekten çok farklı bir futbol oynuyor. Galatasaray formasıyla Avrupa'da maça çıkıldığı zaman orada oyuncu bile değişebiliyor çünkü Türkiye'de oynadığı futbol ile Avrupa'da oynadığı futbol arasında çok fazla fark var. Genç bir takım, yeni bir oluşum ve yeni bir başkan var. Başkanın da güzel projelerini görüyoruz; yatırım amaçlı ve gençlere yönelik iyi çalışmalar var ve yaptığı sponsorluk anlaşmaları da çok önemli. Burak Elmas başkanımız genç yaşlarında da yöneticilik yaptı ve şimdi onun tecrübesini de kullanmaya gayret gösteriyor. İyi ve genç bir ekip var, umarım başarılı olurlar. Galatasaray futbol takımı şu an istediği sonuçları elde edemiyor ve ben Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında da bayağı bir zorlanacağını düşünüyorum…' ifadelerine yer verdi.

ÜMİT KARAN DİAGNE HAKKINDA KONUŞTU

Ümit Karan, Galatasaray'da yaptığı hareketlerle gündem olan Diagne hakkında da konuştu. Yaptığı açıklamada, 'Bence şu an Galatasaray tam forvetle oynamıyor, 3 isimde istenilen seviyeye gelmedi. Halil koşacak, mücadele edecek genç bir oyuncu ve Fatih hoca mutlaka onun üzerinde duracaktır ama Halil'in çok fazla ekstra antrenman yapması gerekiyor. Orada Necati gibi bir hocası var, alacak Necati'yi onunla çalışacak. Oyuncuların bunları kendilerinin yapması gerekiyor. Ben Galatasaray'a geldim deyip benim işim bitti demeyecek oyuncu, antrenmanların üzerine yarım saat, bir saat daha çalışacak. Necati de iyi bir golcüydü, iyi bir forvetti o yüzden anlatabilir. Mostafa Mohamed ilk geldiğinde hepimizin beğenisini topladı ama sonrasında bayağı bir düşüş yaşandı, ben özel hayatlarla ilgili bir yorum yapmam zaten. Bence Diagne Galatasaray'ın problemli çocuğu gibi… Bazı oyuncuların değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Devre arasında Galatasaray'a 2-3 tane takviye şart yoksa Avrupa Kupası'na gitmek biraz zor olabilir…'

ÜMİT KARAN GALATASARAY'DA YENİDEN GÖREV ALMA DURUMUNU DEĞERLENDİRDİ

Ümit Karan yaptığı açıklamada, 'Sadece çimleri biçmek için bile çağrılsam giderim! Ben bu kadar çok seviyorum Galatasaray'ı…Herkesin bir kariyer planlaması var, şu an orada çalışan hocalar da benim arkadaşlarım sonuçta. Onlar da genç, tecrübeleri yok ama edineceklerini düşünüyorum. Sadece saha içinde değil saha dışında da ben mümkün olduğunca Galatasaray'ı tribünden desteklemeye gidiyorum ve gerekirse tezahürat ta yapıyorum. Bu benim için problem değil, çünkü bu başka bir sevgi… Hocalık bazında bakıldığı zaman herkesin hayalidir Galatasaray'da çalışmak ya da milli takımı çalıştırmak ama şu an oralarda görev yapan kardeşlerimiz de var o yüzden onlara da başarılar diliyorum, inşallah iyi yerlere gelirler.' şeklinde konuya değindi.

ÜMİT KARAN FENERBAHÇE DERBİSİ HAKKINDA DA KONUŞTU

Ümit Karan futbol oynadığı dönemde Fenerbahçe derbilerinin daha farklı bir boyutta olduğunu aktardı. Emekli futbolcu yaptığı açıklamada, 'Derbiler çok özel. Özellikle Fenerbahçe maçları benim için çok daha değerliydi. Bizim dönemimizde Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti farklı bir boyuttaydı. Biz Fenerbahçe'ye karşı çok daha fazla hırslıydık ve çok daha fazla ruhla oynadığımız için de bizim için çok değerli maçlardı. Ben kendi dönemimde konsantre olmuyordum aslında daha rahattım sadece. Ben sakindim ve Fenerbahçe'ye gol atmayı çok severdim, şansım da iyi gidiyordu. Gençlerbirliği'nden beri atıyordum sürekli. Özellikle Rüştü Reçber bana çok kızardı 'oğlum yine mi sen!' diye. Yani şansım hep tutuyordu Fenerbahçe'ye. Bizim derbiler çok farklıydı ama tabii biraz eski Ali Sami Yen'in havası da vardı. O ortam, seyirci, seyircinin coşkusu, stadın kendisi… Şimdi nesil değişiyor, futbolcular çok kolay takip edilebiliyor ve burada sosyal medyanın da çok büyük etkisi var. Futbolculara biraz hasret kalmak lazım, bize hasret kalıyorlardı. Bizim idman çıkışlarında en az 100 kişi fotoğraf çektirmek için bekliyordu ama artık beklemene gerek yok çünkü sosyal medyada görebiliyorsun zaten. Bizim maçlara gelen Fenerbahçe seyircisi en az 1-2 gün önce stadda yatmaya başlıyordu! Şimdi artık bunlar yok, daha profesyonel bir seyirci oldu. Futbolcular bile daha profesyonel ruhlu oldular ki biz amatör ruhlu futbolculardık. Profesyonel seyirci ve amatör seyirci var ama o eski duygular yok…' şeklinde açıklamarını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal