23.09.2021-13:28 (Son Güncelleme:23.09.2021-13:43)


1

Süper Lig'de istediği gibi başlayamayan ve son olarak Kaysersipor'a 3-0 yenilen Galatasaray'da moraller bir hayli bozuk. Morallerin bozuk olduğu takımda, taraftarlardan da yoğun tepkiler geliyor.



2

Galatasaray'ın geçen hafta Alanyaspor'a 1-0 mağlup olması üzerine de bu hafta deplasmanda Kaysersipor'a net 3-0 maç vermesi yoğun tepkilere neden oldu.



3

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kaysersipor'a 3-0'lık net bir skorla mağlup oldu. Sarı kırmızılıların gerek maçtaki kötü performansı gerek bu kötü oyunun sahaya yansıması yoğun tepkilere neden oldu.



4

Ev sahibinde galibiyeti getiren golle ise Mame Thiam (2) ve Emrah Başsan'dan geldi.



5

Maçın ardından ise Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo'dan destek paylaşımı geldi. Felipe Melo, sosyal medyadan sarı kırmızılılara destek verdi.



6

Felipe Melo, Galatasaray resmi hesabının yaptığı paylaşımın altına, "Aslanlar en kısa zamanda toparlayacaklar. Yeterki inanalım ve destek verelim" yorumunu yaptı. Felipe Melo, Galatasaray'da oynadığı dönemde gerek Galatasaray takımının gerek Galatasaray taraftarının yoğun sevgisini kazanan futbolculardan birisiydi. Brezilyalı futbolcu, sarı kırmızılı forma ile önemli başarılara imza atmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR