21.01.2022-09:20 (Son Güncelleme:21.01.2022-10:19)


1

Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipo Melo, sarı kırmızılıların Kasımpaşa'ya mağlup olmasının ardından takımın başkanı Burak Elmas ile ilgili çarpıcı bir paylaşım yaptı.



2

Süper Lig'de dün gece Galatasaray ile Kasımpaşa arasında heyecan dolu bir karşılaşma oynandı.



3

Oynanan maçta Galatasaray kendi evinde Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu. Alınan bu skor çok büyük yankı uyandırdı.



4

Oynanan maçta alınan bu kötü sonucun ardından taraftarlardan gerek Galatasaray takımına gerek Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a çok büyük tepkiler geldi.



5

Maçın ardından tepkiler yoğun olarak gelmeye devam ederken, sarı kırmızılıların eski futbolcusu Felipe Melo'dan da çok konuşulacak paylaşım geldi. Sarı kırmızılıların eski yıldızının yaptığı paylaşım gündeme oturdu.



6

Galatasaray'ın unutulmaz futbolcularından Felipe Melo, sarı kırmızılıların Kasımpaşa'ya 3-1 kaybetmesinin ardından çok konuşulacak paylaşımda bulundu. Kariyerinde bir dönem sarı kırmızılıların formasını terleten Felipe Melo'nun paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu.



7

Sambacı futbolcu yaptığı paylaşımda, takımla yolları ayrılan Fatih Terim ile birlikte olan bir fotoğrafını paylaşarak ''Burak Elmas istifa'' yazılı notu ekledi. Yapılan bu paylaşıma gerek Galatasaray taraftarları gerek diğer taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.



8

Galatasaray'da kötü gidişat devam ederken sarı kırmızılı taraftarlardan Galatasaray'ın futbolcularına ve Galatasaray yönetimine yoğun tepkiler gelmeye devam ediyor. Bu anlamda sarı kırmızılı camiadaki gelişmeler büyük bir dikkatle takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR