Galatasaray'ın Danimarkalı yıldızı Victor Nelsson önümüzdeki sezon şampiyonluk konusunda iddialı açıklamalarda bulundu

Galatasaray’Danimarkalı yıldızı Victor Nelsson, önümüzdeki sezon geçen sezon ki gibi kötü geçirmek istemediklerini söylerken, şampiyonluk konusunda iddialı olacaklarını söyledi.

09.06.2022-15:23 - (Son Güncelleme: 09.06.2022-15:23)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, geride bıraktığımız sezonda çok büyük bir hayal kırıklığı yaşayarak sezonu 13. sırada tamamlamıştı. Taraftarlarını büyük bir hayal kırıklığına uğratan sarı kırmızılılar, önümüzdeki sezon da Avrupa kupalarında da yer alamayacak.

Nelsson taraftarlara seslendi!

Galatasaray’da geçtiğimiz sezon başında kadroya katılan Danimarkalı savunma oyuncusu Victor Nelsson, yeni sezon öncesinde Milliyet Gazetesi’ne açıklamalarda bulunarak sarı kırmızılı taraftarlara seslendi. Genç oyuncu, yapmış olduğu dikkat çeken açıklamalarda ;



‘ Savunmada en çok Marcao ile ikili partner olarak oynadıklarının altını çizen Nelsson, Brezilyalı futbolcuyla saha dışında da ilişkisinin mükemmel olduğunu, fakat savunmada yanında kim olursa olsun kendisi açısından önemli olmadığını kaydetti. Bu sezonki kötü gidişatın aynısını önümüzdeki sezon kesinlikle yaşamak istemediklerine değinen Nelsson, Galatasaray ve kendisinin önümüzdeki sezon hedefinin şampiyonluk olduğunun altını çizdi. ‘ ifadelerini kullandı.

Victor Nelsson'un Galatasaray performansı

Danimarkalı oyuncu Victor Nelsson, geride bıraktığımız sezonda Galatasaray formasıyla toplamda 48 maçta forma giyme şansı yakalarken, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asistlik bir katkı sağlamayı başardı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal