Galatasaray'ın Antalya Kampında Hiçbir Yönetici Yer Almadı!

Galatasaray'ın Antalya kampında Burak Elmas yönetiminden kimsenin olmaması büyük dikkat çekti.

04.02.2022-15:11 - (Son Güncelleme: 04.02.2022-15:11)

Bu sezon Galatasaray takımı ve Galatasaray yönetimi kötü gidişattan dolayı yoğun eleştiriler alırken, takımın Antalya'da yaptığı kampta yaşananlar da dikkat çekti. Sarı kırmızılılar, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de alınan kötü sonuçlar sonrasında Antalya'da kısa bir kamp planladı. Fakat Galatasaray'da organizasyon sıkıntısı yaşandığı gözlemlendi.

VERİMLİ GEÇMEDİ

İki haftalık arada Antalya kampı yapma kararı alan Cimbom, İstanbul'da ilk hafta kar yağışı engeline takıldı. İkinci hafta ise Antalya'ya gitme kararı alan Galatasaray burada da yağmurlu havaya takıldı ve kamptan maksimum verimi sağlayamadı. Galatasaray'da antrenmanın verimsiz geçtiği gözlemlenirken dikkat çeken bir başka konu ise sarı kırmızılıların başında Burak Elmas yönetiminden bir yönetici ya da bir idaresi olmaması oldu. Galatasaray'da bu anlamda antrenman saatlerinde sarkmalar yaşandı. Hiçbir yöneticinin Domenec Torrent ve öğrencilerin kampında yer almaması, herhangi bir kafile başkanının yer almaması tuhaflıkla karşılandı. 


YAŞANANLAR GÜNDEM OLDU

Galatasaray takımında Antalya kampında yaşanan eksiklikler ve sıkıntılar gündeme oturdu. Galatasaray taraftarları yaşanan problemlerden dolayı sosyal medyadan kulübün başkanı Burak Elmas'a yoğun eleştiriler yaptılar. Sarı kırmızılılarda yaşanan gelişmeler dikkatle takip ediliyor.

Kaynak: Ajansspor.com

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal