Galatasaray'dan transferi gündemde olan Halil Dervişoğlu'ndan dikkat çeken açıklamalar geldi!

Galatasaray'da kiralık olarak forma terleten Halil Devişoğlu bu sezon yoğun eleştirilen isimlerden birisi oldu. Futbolcunun transferi ile ilgili olarak ise sarı kırmızılılardan ayrılmak istemediği belirtiliyor.

06.04.2022-12:10 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-16:11)

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da bu sezon tam anlamıyla işler yolunda gitmezken bazı futbolcular da kötü gidişattan dolayı yoğun eleştiri almaktalar. Bu isimlerden birisi de Halil Dervişoğlu olarak göze çarpmakta. Futbolcu sezon başında İngiliz ekibi Brentford'dan çok büyük umutlarla kadroya katılmıştı fakat bu sefer bekleneni hiç veremedi. Gözden düşen futbolcunun takımdaki geleceği ise sorgulanmaya başlandı. Adı sık sık ezeli rakiplerle de anılan Halil Dervişoğlu ile ilgili ise dikkat çeken bilgiler geliyor. 

Takımdan gitmek istemiyor

Galatasaray'a 2. kez gelişinde beklentinin oldukça altında kalan ve yoğun eleştiri alan Halil Dervişoğlu'nun takımdan gitmek istemediği aktarılıyor. 22 yaşındaki yıldızın, 'Şartlar oluşursa kulüpte kalmayı isterim. Burası benim evim oldu' ifadelerine yer verdiği öğrenildi. Bu anlamda futbolcudan gelen haber gündeme oturmuş durumda.

Yedek kaldı

İngiliz ekibi Brentford'dan ikinci kez kiralanan ve sezon sonu İngiltere'ye geri dönecek olan Halil Dervişoğlu, performansıyla beklentilerin oldukça altında kaldı. Performansıyla beklentilerin altında kalan yıldız isim sarı kırmızılılarda yedek kaldı. Takımın İspanyol teknik direktörü Domenec Torrent tarafından da fazla kadroda tercih edilmiyor. Bu sezon 27 karşılaşmaya çıkan Halil Dervişoğlu, 4 gol ve 1 asistle oynadı. 

Halil Dervişoğlu takımdan gitmek istemiyor.

Eleştirilen isimlerden birisi oldu

Galatasaray'ın genç futbolcusu Halil Dervişoğlu bu sezon oynadığı futbolla kötü gidişat sergileyen sarı kırmızılılarda eleştirilen başlıca isimlerden birisi haline geldi. Genç futbolcu fazla forma şansı bulamazken sahada olduğu dakikalarda ise performansıyla sınıfta kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal