Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye bir gol daha: Brezilyalı yıldız parçalıyı giyiyor

Süper Lig’de Fenerbahçe’yi deplasmanda ezici bir oyunla 3-0 yenen Galatasaray’da moraller en üst seviyede. Fakat takımın sol bek bölgesinde yaşanan sakatlıkların ikinci yarıda ciddi bir soruna yol açmaması için sarı kırmızılı yönetim çalışmalarını sürdürüyor. İddialara göre Galatasaray Juventus’un Brezilyalı sol beki Alex Sandro için harekete geçti.

12.01.2023-10:37 - (Son Güncelleme: 12.01.2023-17:44) Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye bir gol daha: Brezilyalı yıldız parçalıyı giyiyor

Yaz transfer döneminde adı bir süre Fenerbahçe ile geçen Juventus’un Brezilyalı sol bek oyuncusu Alex Sandro, şimdi de Galatasaray’ın gündemine girdi. Fenerbahçe karşısında alınan derbi galibiyetiyle liderliğini perçinleyen sarı kırmızılı takım, Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir’in sakatlığı, Patrick Van Aanholt’un ise formsuzluğu sebebiyle Alex Sandro’yu kadroya katmak için özel uğraş verecek. Galatasaray yönetimi Porto’dan 28 milyon euro bedelle Juventus’a gelen Alex Sandro için temaslara başladı.

Brezilyalı yıldız parçalıyı giyiyor

İtalyan basınının iddiasına göre, ezeli rakibi Fenerbahçe’nin uzun uğraş verse de kadrosuna katamadığı Alex Sandro’nun şartlarını soran Galatasaray, Brezilyalı yıldızı 2 yıllığına transfer etmek için Torino ekibiyle görüşmeler başladı. 

Alex Sandro Galatasaray

Sarı kırmızılı yöneticilerin Alex Sandro’nun menajerine imza parası vermeye hazır oldukları mesajını ilettikleri ifade edildi. Son söz Alex Sandro’da olacak.

Rekor ücretle gelmişti

Futbola ülkesinin Atletico Paranaense takımında başlayan Alex Sandro, Avrupa yolculuğuna 2011 yılında Porto ile başlamış ve sonrasında 2015 yılında 28 milyon euro karşılığında Juventus’a transfer olmuştu. 

Alex Sandro Galatasaray-1

Siyah beyazlı ekibin formasını 290 maçta giyen 31 yaşındaki sol bek oyuncusu bu maçlarda 15 gol atarken, 27 de asist yaptı. Alex Sandro Brezilya Milli Takımı formasını da 40 kez terletti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal