Galatasaray'dan ayrılan sportif danışman Luis Campos, Paris Saint Germain ile anlaşmaya vardı!

Geçtiğimiz ay Galatasaray'daki sportif danışmanlık görevini bıraktığını açıklayan Luis Campos'un yeni adresi büyük ilgi çekti. Futbol adamı kariyerine Fransız devi Paris Saint Germain'de devam edecek.

10.06.2022-14:53 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-15:04) Galatasaray'dan ayrılan sportif danışman Luis Campos, Paris Saint Germain ile anlaşmaya vardı!

Sarı kırmızılılarda sportif danışman olarak görev yapan Luis Campos geçtiğimiz ay görevi bıraktığını resmen duyurmuştu. Galatasaray'dan ayrılan sportif danışman ile ilgili ise çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Futbol adamının son olarak Fransız devi Paris Saint Germain ile anlaşmaya vardığı açıklandı. Yaşanan gelişmeler yoğun ilgi gördü.

Kulüp duyurdu

Portekizli spor adamının yeni adresi açıklığa kavuştu. Luis Campos bundan sonraki kariyerinde Paris Saint Germain için yeni yetenekler keşfedecek. Fransız ekibi ise konuyla ilgili resmi açıklamada bulundu. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan duyruuda tecrübeli futbol adamının danışman olarak görev alacağı ifade edilirken, 'Luis Campos, transferlerden ve profesyonel takımımızın performansından sorumlu olacak.' ifadelerine yer verildi.

Campos'un yeni adresi belli oldu.

Sarı kırmızılılar ile serüveni kısa sürmüştü

Galatasaray'a geride kalan sezon gelen Luis Campos sarı kırmızılılarda yönetimde yaşanacak değişimden dolayı takımdan ayrılma kararı almıştı. Futbol adamının sarı kırmızılılar ile olan macerası bu anlamda oldukça kısa sürmüştü. Luis Campos'un, Fransa ve Avrupa'nın önde gelen takımlarından Paris Saint Germain'de nasıl bir performans ortaya koyacağı futbolseverler tarafından merak konusu haline gelmiş durumda.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal