15.02.2022-14:38 (Son Güncelleme:15.02.2022-14:56)


1

Galatasaray'da uzun süreli sakatlığı sonrası sözleşmesi geçici olarak feshedilen Senegalli futbolcu Mbaye Diagne ülkesinde ticaret hayatına atıldı.



2

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın eleştirilen isimlerinden birisi haline gelen Mbaye Diagne ile ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor. Futbol bu sezon sarı kırmızılılarda gösterdiği performansla yoğun eleştirilen isimlerden birisi olarak göze çarpmaktaydı.



3

Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Başakşehir maçında sakatlanan ve sahalara dönüşü sezon sonunu bulacak olan 30 yaşındaki futbolcunun sözleşmesini yabancı kontenjanında yer açabilmek adına geçici olarak feshedilmişti. Futbolcu, Galatasaray'ın ardından kariyeri ile ilgili kritik adımlar atıyor.



4

Sözleşmesinin feshedilmesinin ardından ülkesi Senegal'e dönen Mbaye Diagne başkent Dakar'da ticaret hayatına girdi. Yıldız isim sosyal medyadan yaptığı paylaşımda spor ayakkabısı dükkanı açacağını açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda spor ayakkabısı mağazasının görüntüsünü paylaşan Diagne, 'Spor Ayakkabı dükkanımız 18 Şubat'ta açılacak inşallah' notunu paylaştı. Golcü oyuncunun paylaşımında kendi fotoğraflarıın yer aldığı da görüldü.



5

Galatasaray'ın Senegalli futbolcusu Mbaye Diagne ile ilgili yaşanan gelişmeler gerek Galatasaray taraftarları gerek diğer futbolseverler tarafından oldukça ilginç karşılandı.



6

Yaşanan bu durum sonrası sarı kırmızılıların Senegalli futbolcusu ile ilgili gelişmeler büyük bir merakla takip edilmekte.



7

30 yaşındaki futbolcu kariyerinde önemli başarılara imza attı. Mbaye Diagne kariyerinde 1 kez Türkiye Süper Ligi'ni, 1 kez Türkiye Kupası'nı, 1 kez Türkiye Süper Kupası'nı ve 1 kez Belçika Ligi'ni kazandı.



8

Bu anlamda golcü futbolcunun kariyeri oldukça dikkat çekmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR