Galatasaray’da yıldız isimden beklenmedik haber: Menajerine takım bul mesajı gönderdi

Şampiyonlar Ligi’nde aldığı tarihi Manchester United galibiyetiyle moralini en üst seviyeye çıkaran Galatasaray’da formasını Davinson Sanchez’e kaptıran Victor Nelsson’un menajerine devre arası için takım bulması talimatı verdiği iddia edildi.

07.10.2023-09:59 - (Son Güncelleme: 07.10.2023-17:23)

Avrupa’da ve Süper Lig’de yenilmezliğini sürdüren Galatasaray son olarak UEFA Şampiyonlar Ligi’nde alınan Manchester United zaferi, moralleri en üst seviyeye çıkardı.

Sarı - kırmızılılar, iki kez geriye düştüğü maçta rakibini 3-2 mağlup etmiş ve tarihi bir zaferle İngiltere'den ayrılmıştı. Cimbom'da Davinson Sanchez'in performansı öne çıkmıştı.

Davinson Sanchez haftanın ilk 11’ine seçildi

Galatasaray'ın Kolombiyalı savunmacısı, ilk 11'de başladığı müsabakada 2 asist yapmış ve Devler Ligi'nde haftanın 11'ine seçilmişti.

Victor Nelsson

Nelsson takımdan ayrılmak istiyor

Davinson Sanchez sonrası yedek kulübesine çekilen Victor Nelsson için ise flaş bir iddia ortaya atıldı. Takvim'de yer alan haberde Danimarkalı yıldız Victor Nelsson'un takımdan ayrılmak istediği iddia edildi.

Galatasaray'ın sözleşmesini uzatmak için görüşmelerini sürdürdüğü Danimarkalı stoperin kulübeye çekilmekten dolayı mutsuz olduğu ve menajerine "Ocak ayında bana takım bul" dediği öne sürüldü.

Taliplere rağmen takımda kaldı

Geçen sezonki şampiyonlukta öne çıkan isimlerden olan başarılı futbolcu, adı Transfer döneminde İngiliz ve İspanyol takımları ile anılmasına rağmen takımda kalmıştı.

Süper Lig'de Başakşehir maçı öncesi kız arkadaşının doğum yapacak olması nedeniyle özel izinle ülkesine giden Nelsson, Ankaragücü ve Manchester United maçlarında yedek kalmıştı. 24 yaşındaki savunmacı bu sezon Galatasaray formasıyla 12 resmi maça çıktı ve 898 dakika süre aldı. (Mynet)

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal