Galatasaray'da yaprak dökümü! Yönetim o isimlerle yolları ayıracak

Sezonun kadro planlamasını sürdüren Galatasaray, yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı 3 futbolcuyla ayrılık planları yapıyor. İşte haberin detayları...

02.01.2024-12:46 - (Son Güncelleme: 02.01.2024-12:46) Galatasaray'da yaprak dökümü! Yönetim o isimlerle yolları ayıracak

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Galatasaray, yaz Transfer döneminde dikkat çeken takviyeler yapmıştı. Sarı kırmızılılar, bu sezon kadrosuna kattıklarından bazı isimlerle de ayrılma planı yaptığı ortaya çıktı.

Ziyech yolcu

Yönetim, Premier Lig devi Chelsea'den bedelsiz olarak kiraladığı Hakim Ziyech ile gösterdiği istikrarsız performans ve son dönemdeki uyumsuz tavırları nedeniyle yollarını ayırmayı düşünüyor. Oyuncu tarafı da daha yüksek bir maaş için yeni bir takım arayışında olduğu da menajeri tarafından yönetime iletildi.

Hakim Ziyech

Ndombele ve Angelino da furyaya katılacak

Galatasaray, beklentilerin altında kalan Angelino'ya da kesin olarak veda edecek. Sarı-kırmızılılar, orta sahaya istediği takviyeleri yapması halinde Tottenham'dan kiralanan Tanguy Ndombele'yle de ayrılık görüşmeleri başlayacak. 

Angelino


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal