Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim 4 Futbolcusunu Takımdan Gönderecek!

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim takımdaki kötü gidişatın ardından radikal kararlar almaya başlıyor. Başkan Burak Elmas ile görüşen Fatih Terim'in mevcut kadroda bulunan 4 isim ile yollarını ayıracağı öğrenildi.

24.09.2021-16:59 - (Son Güncelleme: 24.09.2021-16:59) Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim 4 Futbolcusunu Takımdan Gönderecek!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, bir süredir devam eden kötü gidişatın ardından takımda radikal kararlar alacağının sinyallerini geçen haftalarda düzenlemiş olduğu basın toplantılarında fazlasıyla vermişti.

BAŞKAN VE TERİM ARASINDA SÜRPRİZ GÖRÜŞME

Teknik Direktör Fatih Terim, Başkan Burak Elmas ile takımın kötü gidişatı ve mevcut kadroda yer alan isimler ile ilgili bir görüşme gerçekleştirdi.

FATİH TERİM FATURAYI FUTBOLCULARA KESTİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kötü gidişatın faturasını futbolculara keserken takımda köklü değişiklikler yapmaya karar verdi.

KADRODA TEMİZLİK BAŞLIYOR!

Spor Toto Süper Lig'de devre arasında başlayacak olan transfer dönemi öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Başkan Burak Elmas ile gerçekleştirdiği görüşme sonrasında devre arasında takımda çok geniş bir temizlik yapacak.

4 İSİM TAKIMDAN AYRILACAK

Mevcut kadroda yer alan Mostafa Mohamed, Sofiane Feghouli, DeAndre Yedlin, Ryan Babel ile ilgili kesin olarak kararını veren Teknik Direktör Fatih Terim, bu 4 isimle birden devre arasında yolların ayrılmasını istiyor.

TAKIM BULMALARI İSTENDİ

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Sofiane Feghouli, DeAndre Yedlin, Mostafa Mohamed, Ryan Babel gibi isimlerin mali açıdan takıma çok büyük bir yük olması ve istenilen katkıyı sağlayamamaları nedeniyle takımdan ayrılmaları konusunda Teknik Direktör Fatih Terim ile fikir birliğinde bulundu.

Bu 4 oyuncu ile menajeri aracılığı ile görüşmelerde bulunan Galatasaray yönetiminin oyunculara gelecek planları arasında yer almadıklarını ve devre arasında kendilerine yeni bir takım bulmaları gerektiğini ilettiği öğrenildi.

DEVRE ARASINDA KADROYA TAKVİYE YAPILACAK

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim ve ekibinin ise devre arasında yolların ayrılmasının planlandığı bu 4 oyuncunun yerine en az 4 takviye yapacağı ve yapılacak takviyeler için çok kapsamlı bir çalışma içerisinde olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal