Galatasaray'da Taylan Antalyalı, Barcelona ile oynayacakları rövanş mücadelesi öncesinde zorlu bir sınav vereceklerini ifade ederek maçın önemine dikkat çekti

Galatasaray'da Taylan Antalyalı, Barcelona ile oynayacakları rövanş mücadelesi öncesinde yaptığı açıklamalarda çok önemli bir sınav vereceklerini ifade ederek maçın önemine dikkat çekti.

16.03.2022-13:32 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-13:32)

UEFA Avrupa Ligi'nde Son 16 turu rövanş mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray kendi sahasında İspanyol devi Barcelona ile karşı karşıya gelecek. İlk olarak İspanya'da oynanan mücadelede 0-0'lık beraberlikle sahadan ayrılan sarı kırmızılı ekip tur için kendi sahasında oynayacağı karşılaşmadan çok umutlu.

Taylan Antalyalı'dan Barcelona maçı öncesi açıklamalar

Temsilcimiz Galatasaray'da bugün mücadelenin oynanacağı NEF Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında Taylan Antalyalı, Barcelona ile oynayacakları rövanş karşılaşması ile ilgili olarak ;

Barça - GS

' Barcelona orta sahasındaki tüm oyuncular çok kaliteli. Sergio Busquets tabii ki diğerlerinden daha tecrübeli. Yarın da ellerindeki en iyi kadroyla çıkacaklarını düşünüyoruz. İlk maçtaki mücadelemizi yine aynı sahada gösterip iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Barcelona herkesin bildiği gibi Avrupa’nın en büyük kulüplerinden biri. Avrupa Ligi’ne kalan tüm takımların çok güçlü olduğunu düşünüyoruz. Yarın sonuç ne olur bilmem ama, turu geçersek en az Barcelona kadar zorlu rakipler olacak. Yarınki maç bizim için önemli bir sınav. Galatasaray'daki üçüncü senem. Geldiğim günden beri birçok pozisyonda oynadım. İlk zamanlar forvet dahi oynamışlığım var. O sezon son maçta da stoperde bitirmiştim. Nerede görev verilirse verilsin her maç elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Galatasaray kariyerimin büyük bölümünü savunmanın önünde oynayarak geçirdim. Şu anda oynadığım mevkiden memnunum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal