Galatasaray’da sürpriz ayrılık: Süper Lig’den talibi çıktı

Galatasaray’da gözden düşen oyuncuların başında gelen Hollandalı sol bek Patrick Van Aanholt’a Süper Lig’den talip çıktı. İşte detaylar...

21.01.2023-19:01 - (Son Güncelleme: 21.01.2023-19:01) Galatasaray’da sürpriz ayrılık: Süper Lig’den talibi çıktı

Süper Lig’de liderliğini sürdüren Galatasaray dış transfer dışında iç transferde de çalışmalarını sürdürüyor. Takımda formsuzluğuyla dikkat çeken ve teknik direktör Okan Buruk’un üzerini çizdiği isimlerden birisi olan Hollandalı sol bek Patrick Van Aanholt’a Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’nın ilgisi olduğu öğrenildi. Lacivert beyazlı takımın teknik direktörü Selçuk İnan, tecrübeli futbolcunun transfer edilmesi için yönetime talimat verdi. 

Kasımpaşa Patrick Van Aanholt’un peşinde

Galatasaray’da uzun yıllar boyunca top koşturan ve sayısız başarıya imza atan Selçuk İnan, futbolda yeni bir aşamaya geçerek teknik direktörlük kariyerine başladı. İlk tecrübesini Kasımpaşa başında yaşamaya devam eden genç teknik adam, takımdaki savunma problemlerini çözmek için yönetime transfer raporunu iletti. 

Kasımpaşa Patrick Van Aanholt

Galatasaray oyuncuyu elden çıkarmak istiyor

Galatasaray’da yıllık 1.9 milyon euro kazanan 32 yaşındaki Van Aanholt’un transferine sıcak bakan sarı kırmızılı yönetim, oyuncuyu tamamen elden çıkarmak istiyor. Kasımpaşa ise Galatasaray’a oyuncunun maaşının yarısını ödeme koşuluyla kiralama teklifinde bulundu. Sarı kırmızılı yönetim bu teklife evet derse oyuncu ligin ikinci yarısında Kasımpaşa forması giyecek.

Kasımpaşa Patrick Van Aanholt-1

2021 yazında Crystal Palace’tan Galatasaray’a transfer olan Patrick Van Aanholt, sarı kırmızılı forma altında çıktığı 62 maçta 3 gol ve 5 asiste imza attı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal