Galatasaray'da Sıcak Saatler! Florya'da Coronavirüs Alarmı

Galatasaray'da Beşiktaş derbisi sonrası oyunculara iki gün izin veren Fatih Terim, “Erteleme için bizden haber bekleyin” demişti. Karar geç gelince, izin süresi biten futbolcular dün Florya’ya gelirken, Fatih Hoca öğrencilerine, “Evinize dönün” mesajını yolladı ve akşam antrenmanını iptal etmişti.

19.03.2020-17:49 - (Son Güncelleme: 19.03.2020-17:52) Galatasaray'da Sıcak Saatler! Florya'da Coronavirüs Alarmı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş derbisi sonrası yaptığı konuşmayla, müsabakaların ertelenmemesine isyan ederken, oyuncularına iki gün izin vermişti. Terim, soyunma odasındaki konuşmada, “Erteleme için bizden haber bekleyin. Sağduyu galip gelecektir” ifadelerini kullanmıştı. Fakat iki günlük izin bittiğinde, istenen karar henüz çıkmayınca, futbolcular Florya Metin Oktay Tesisleri’nde toplanmak üzere yola çıkmışlardı.

Futbolcularının sağlığını düşünen Terim ise her olasılığı göz önünde bulundurarak onlara bir kez daha haber yolladı ve “Gelmeyin, evinize dönün, ailenizle birlikte dinlenmeye devam edin” dedi. Erteleme durumundan herhangi bir açıklama verilmeden oyunculara üçüncü günde de izin veren Terim, sezon devam ettiği sırada ilk kez bu şekilde radikal bir kararın altına imza atmış oldu.

Futbolcularıyla sürekli devamlı iletişim halinde olan Terim, bugün saat 13.00'e antrenman koymuştu. Galatasaray Sağlık Heyeti'nin Florya Metin Oktay Tesisleri'nde futbolcuların ateşini ölçüp durumları hakkında bilgi aldığı belirtildi. Ateş ölçümünden sonra futbolcuların evlerine yollandığı gelen bilgiler arasında.

Öte yandan dinlenmek için evlerine giden futbolculara özel program verildiği belirtildi. Teknik ekip ve kondisyonerlerin beraber hazırladığı idman programına, futbolcuların kişisel olarak harfiyen uymaları istendiği kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal