Galatasaray'da Sessizlik Hakim

Galatasaray Kulübü, ilk başta tesislerdeki yapılacak çalışmaları iptal etti, devamında takıma bağlı tüm çalışanlarının bugünden itibaren evden çalışma sistemine geçildiğini açıkladı. İdmana çıkmak istemeyen oyuncuların beklentisi ise liglerin askıya alınmasın kararının alınmasında.

18.03.2020-09:28 - (Son Güncelleme: 18.03.2020-09:22) Galatasaray'da Sessizlik Hakim

Galatasaray’da hayat durdu, coronavirüsü salgınına karşı sıkı önlemler alınmaya devam ediliyor. Sarı-Kırmızılı takım dün ilk başta, tesislerdeki faaliyetlerin bitirildiğini şu şekilde açıkladı: “İçişleri Bakanlığımızın genelgesi uyarınca Galatasaray Kalamış Tesisleri, Nevzat Özgörkey Binicilik Tesisleri ve Küçükçekmece Kürek Tesisleri’nde tüm sportif ve sosyal faaliyetler geçici olarak durdurulmuş; üyelerimize açık lokal, restoran, havuzlar süresiz olarak kapatılmıştır.”

‘EVİNDE KAL’ SLOGANIYLA

Gün içinde “Evinde kal” sloganıyla verilen ikinci duyuruda ise “Salgının ülkemizde de tespit edilmesi üzerine harekete geçen kulübümüz, çalışanlarımızın sağlığını ön planda tutarak, her birimden nöbetçi kalmak kaydıyla tüm çalışanlarımızın yarından (bugün) itibaren uzaktan çalışma düzenine geçmesini kararlaştırmıştır” şeklinde ifade edildi.

GÖZLER LİGİN ERTELENMESİ KARARINDA

Sarı-Kırmızılı futbolcuların gözü ise liglerin ertelenmesi kararında. Sağlığın futboldan çok daha önemli olduğunu savunan Sarı-Kırmızılı oyuncular, antrenmanlara çıkmak istemiyor. Teknik ekibin düşüncesi de bu doğrultuda. Herkesin ailesiyle birlikte güven içerisinde kalmasını isteyen Galatasaray’ın yetkilileri, oyuncularla sürekli olarak iletişim halinde ve onlara destek olmaya çalışıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal