Galatasaray’da savunma krizi büyüyor: Okan Buruk kara kara düşünüyor

Galatasaray, Süper Lig’de Çaykur Rizespor karşısında aldığı 6-2’lik galibiyetle beraber liderliğini sürdürdü. Ancak sarı kırmızılı takımda son olarak Kaan Ayhan’ın da sakatlanması teknik direktör Okan Buruk’u kara kara düşündürüyor.

10.03.2024-11:00 - (Son Güncelleme: 10.03.2024-11:00)

Trendyol Süper Lig’de liderliğini sürdüren Galatasaray’da moraller yerinde olsa da savunma hattında yaşanan sakatlıklar teknik direktör Okan Buruk’u düşündürüyor. Gelecek hafta oynanacak olan Kasımpaşa deplasmanı öncesinde sarı kırmızılı takımda alarm çanları çalıyor. Davinson Sanchez ve Abdülkerim Bardakçı’nın sakatlığının ardından Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Kaan Ayhan’ın ardından stoper olarak sadece Victor Nelsson kaldı.

Galatasaray’da savunma krizi büyüyor: Okan Buruk kara kara düşünüyor

Okan Buruk kara kara düşünüyor

Rizespor maçında Abdülkerim and Sanchez'ten yoksun çıkan sarı kırmızılılar, Kasımpaşa karşılaşmasında da aynı sıkıntıları yaşama riskiyle karşı karşıya. Son kontrollerde, her iki savunmacının da Milli ara sonrasına dönebileceği belirlendi. Ayrıca, Rize maçında sakatlanan Kaan Ayhan'ın Kasımpaşa mücadelesine yetişmesi zor görünüyor. 1 haftalık süreçte Serge Aurier'in ilk 11'e dönebilme olasılığı da düşük. 

Okan hoca bu nedenle sağ bekte Barış'a, sol stoperde ise Berkan Kutlu'ya şans verebilir. Sağlık ekibi, dört savunmacı için özel bir tedavi programı oluşturdu. Okan hoca, salı günü doktorlardan güncel sakatlık raporu alacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal