Galatasaray'da Sacha Boey Geçirdiği Sakatlık Nedeniyle Fenerbahçe Derbisinde Forma Giyemeyecek!

Sarı kırmızılıların sezon başında transfer ettiği Fransız yıldız Sacha Boey'den gelen kötü haberle geldi.

02.11.2021-16:34 - (Son Güncelleme: 02.11.2021-16:51)

Süper Lig devlerinden Galatasaray kötü haberle sarsıldı. Sarı kırmızılılara Fransız yıldızı Sacha Boey'den yine kötü haber geldi. Daha önce uyluk sakatlığından forma terletemeyen Fransız futbolcu yeniden sakatlık geçirdi.

SACHA BOEY'DEN GELEN HABER GALATASARAY'I SARSTI

Fransız yıldız Sacha Boey'den Galatasaray'a yine kötü haber geldi. Önceki zamanlarda uyluk sakatlığından dolayı forma terletemeyen futbolcu tam iyileşti denilirken yeniden sakatlandı. Edinilen bilgilere göre Fransız yıldızın en az 4 hafta sahalardan uzak kalacağı belrtiliyor.

SACHA BOEY FENERBAHÇE DERBİSİNDE YOK

Diğer taraftan Sacha Boey, Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde sahada yer almayacak. Futbolcudan gelen bu haber gerek Galatasaray takımını gerek Galatasaraylı taraftarları üzdü. 21 yaşındaki Fransız yıldız futbolcu bu sezon toplamda 7 karşılaşmaya çıkarken 1 kez de gol üretmişti.
Fransız yıldız yaz transfer döneminde Fransız ekibi Rennes'den Galatasaray'a büyük umutlarla transfer olmuştu. Genç yıldız henüz beklenen performansı bir türlü veremedi. Ayrıca futbolcunun sürekli sakatlanması Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'i oldukça endişelendiriyor. Fatih Terim'in futbolcunun iyileşmesine güvenerek bu anlamda kadro planlamalarını yaptığı aktarıldı.

Ayrıca futbolcunun sürekli sakatlık geçirmesi yönetimi de futbolcu hakkında kuşkuya düşürdü. 21 yaşındaki futbolcunun genç yaşına rağmen bu kadar sık sakatlık geçirmesi camiayı düşündürüyor. 21 yaşındaki Fransız yıldız Sacha Boey ile ilgili Galatasaray yönetiminin ilerleyen günlerde nasıl bir karar vereceği büyük merak konusu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal