Galatasaray'da Radamel Falcao'dan Maaş Açıklaması

Sakatlıklar sebebiyle hayal kırıklığı yaratan Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao, önümüzdeki sene kendini affettirmek ve maaşında indirim yaptırmayı planlıyor.

27.07.2020-14:50 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-14:48) Galatasaray'da Radamel Falcao'dan Maaş Açıklaması

Büyük beklentiler ve ciddi bir maliyetle getirilmesine karşın hayal kırıklığı yaratan Radamel Falcao, her şeye rağmen kariyerini Galatasaray’da sürdürmek istiyor. Şanssız sakatlıklar geçiren Kolombiyalı golcü, özellikle Kolombiya’daki arkadaşlarıyla yaptığı konuşmalarda, gelecek sezon Galatasaray taraftarını mutlu etmek istediğini belirtti. İyi bir hazırlık süreci geçirip, sakatlık sıkıntısı yaşamadan kendisini affettirmeyi planlayan Falcao, ABD ve Arap takımlarından gelen teklifleri ise değerlendirmeye dahi almıyor. Eşi ve çocuklarının da İstanbul’da çok mutlu olduğunu belirten Falcao’nun, 'Eşim hamile. Burada doğum yapmak istiyor. Hepimiz çok mutluyuz. Galatasaray’da yapacak çok şeyim var' ifadelerini kullandığı öğrenildi.

NEDENİ YALNIZCA PARA DEĞİL

Falcao’nun Galatasaray’da kalma düşüncesinin arkasında yatan nedenin yalnızca para olmadığı yine futbolcunun bu cümleleriyle anlaşıldı: 'Gerekirse maaşımda bir miktar indirime gitmeye hazırım. Virüs nedeniyle dünya ekonomisi zor bir dönemden geçiyor ve durumu anlamak zorundayız'

2 MİLYON EURO KULÜPTE KALDI

5 milyon euro net ücrete imza atan Falcao’nun kontratında birtakım başarı bonusları yer alıyor. İddiaya göre deneyimli golcü, 26 karşılaşmada ilk 11’de çıkması durumunda 1.5 milyon euroya yakın ek ödeme kazanacaktı. Şampiyonlar Ligi’nde yer alınması durumunda ise bu fiyat 2 milyon euroya yükselecekti. Fakat Falcao değil ligde, Avrupa ve kupa dahil 3 kulvarda toplam 17 maça ilk 11’de çıkabildi, Cimbom da sezonu 6. sırada sonlandırdı. Bu sebeple 2 milyon euroluk bonus takımın kasasında kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal