Galatasaray'da Omar Elabdellaoui ve Marcao'dan güzel haber geldi!

Galatasaray, Süper Lig'in 37. haftasında Adana Demirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ederken takıma Marcao ve Omar Elabdellaoui'den sevindiren haber geldi. İki futbolcu antrenmana katıldılar.

10.05.2022-15:19 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-16:07)

Galatasaray'da Süper Lig'in bitimine 2 hafta kala hazırlıklar sürüyor. Sarı kırmızılılar Adana Demirspor ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Oynanacak olan maçın antrenman çalışmalarına bugün yapılan antrenmanla devam edildi. Sarı kırmızılılara iki futbolcusundan iyi haber geldi.

Antrenmanda yer aldılar

Galatasaray'da son olarak sakatlıkları bulunan Marcao ve Omar Elabdellaoui, takımdan ayrı kendileri için özel hazırlanan program dahilinde saha çalışmalarına devam etiler. Bu anlamda iki isimle ilgili olumlu gelişmeler yaşanmakta.


Hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik adam Domenec Torrent idaresindeki antrenman ısınma, kuvvet ve kondisyon ile başladı. Sonrasında ise dar alanda top kapma ve pas antrenmanı gerçekleşti. Yapılan çalışma hücum ve savunma çalışmasıyla tamamlandı. Sarı kırmızılılar, Adana Demirspor maçının hazırlıklarını yarın saat 11.00'de gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal