16.09.2021-11:28 (Son Güncelleme:16.09.2021-11:49)


1

Galatasaray'ın yeni transferi Rumen genç yetenek Olimpiu Morutan'ın dil sorunu yaşadığı öğrenildi. Konuyla ilgili Rumen gazeteci Roşu, dikkat çeken bir açıklama yaptı.



2

Galatasaray'da takıma transfer edilen genç yıldızlardan birisi de Romanya'dan FCSB formasını terleten Olimpiu Morutan'dı.



3

Rumen genç yetenek, Galatasaray'a transferiyle hem takımı hem de taraftarları çok heyecanlandırmıştı. Genç yıldız ile ilgili bir gerçek açığa çıktı. Olimpiu Morutan'ın takıma adaptoayon sürecinde sıkıntı yaşadığı ve bunun da nedeninin dil probleminden kaynaklandığı belirtiliyor.



4

22 yaşındaki yıldız futbolcu Galatasaray ile ligdeki ilk maçına Kasımpaşa karşısında çıkmış ve 2-2 sona eren karşılaşmada vatandaşı Cicaldau'nun attığı golün asistini sağlamıştı.



5

Genç yetenek, Trabzonspor'la oynanan maçta da 46 dakika sahada süre almıştı.



6

Futbolcu ile ilgili ilginç bir durum ortaya çıktı. Morutan'ın vatandaşı Rumen gazeteci Emanuel Roşu futbolcuyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Emanuel Roşu yaptığı paylaşımda genç futbolcunun dil sorunu yaşadığından bahsetti. Gazeteci yaptığı paylaşımda "Morutan Galatasaray'da adaptasyon sorunu yaşıyor. Çünkü İngilizce konuşamıyor" ifadelerine yer verdi. Rumen gazetecinin bu paylaşımı Galatasaraylı taraftarların çok büyük ilgisini çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR