Galatasaray'da Okay Yokuşlu Transferi için Geri Sayım

Fatih Terim, eski öğrencisini Galatasaray’a transfer olmaya ikna ederken, yönetim ile Celta Vigo arasında görüşmeler devam ediyor.

10.09.2020-12:28 - (Son Güncelleme: 10.09.2020-12:41) Galatasaray'da Okay Yokuşlu Transferi için Geri Sayım

Etebo’nun sonrasında Galatasaray’ın orta sahaya takviye edeceği ikinci isim Okay Yokuşlu olacak. Teknik patron Fatih Terim 1.5 yıldır genç A Milli Takım’dan eski oyuncusunu çok isterken, geçtiğimiz sezonlarda gelen teklifleri Celta Vigo kulübü kabul etmemişti. Fakat taraflar bu defa el sıkışmaya yakın. UEFA anlaşması gelecek sezon sona erecek olan Galatasaray, zorunlu satın alma opsiyonuyla işi sonlandırmaya çalışıyor. İspanyol kulübüne 1 milyon Euro kiralama bedeli teklif eden sarı- kırmızılılar, 4 - 5 milyon Euro civarındaki opsiyonu vermeye hazır. İspanya medyası, Celta Vigo’nun fiyatı biraz daha yükseltilmesini istediğini iddia etti. Cim Bom’un bu transferdeki en büyük kozu, futbolcuyu ikna etmesi. Fatih Terim bizzat Okay ile iletişime geçerken, yıldız futbolcu 2 gündür Celta Vigo’da idmanlarda yer almıyor.

LA LİGA’DA 26 MÜSABAKA

Galatasaray’ın çok ihtiyaç duyduğu defansif orta saha eksikliğini gidermesi planlanan 26 yaşındaki Okay, bir an önce takımların anlaşmasını bekliyor. Geçtiğimiz sezon La Liga’da 26 karşılaşmaya çıkan 1.91’lik ön libero, 2 asist yapmıştı. 2018 yılında Celta Vigo’ya 6 milyon Euro’ya transfer olan Okay, Terim faktörü sebebiyle Türkiye’ye dönmeye pozitif baktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal