Galatasaray’da Muslera’nın veliahtı bulundu: Milli kaleci için görüşmeler başladı

Galatasaray’da yıllardır kaleyi koruyan Fernando Muslera’nın yaşının ilerlemesi sebebiyle kaleci arayışları başladı. Sarı kırmızılılar Türkiye Hırvatistan maçında yaptığı kurtarışlarla gündem olan 28 yaşındaki Hırvat kaleci Dominik Livakovic’i gündemine aldı.

31.03.2023-11:11 - (Son Güncelleme: 31.03.2023-16:56)

Süper Lig’in lideri Galatasaray’da tecrübeli kaleci Fernando Muslera’nın veliahtını bulmak için çalışmalarını sürdüren yöneticiler, EURO 2024 Elemeleri’ndeki Türkiye Hırvatistan maçındaki başarılı performansıyla dikkat çeken 28 yaşındaki Hırvat kaleci Dominik Livakovic’i gündemine aldı. Sarı kırmızılı yöneticiler oyuncunun takımı Dinamo Zagreb ile temaslara başladı.

Galatasaray’da Muslera’nın veliahtı bulundu

Sözleşmesi 2024’te bitecek olan Muslera sonrasında kaleyi güvenilir bir isme emanet etmek isteyen Galatasaray, aradığı ismi Hırvatistan’da buldu. Hırvatistan Mill Takımı ve Dinamo Zagreb’in 28 yaşındaki başarılı kalecisi Dominik Livakovic, sarı kırmızılıların kaleci transferindeki bir numaralı hedefi oldu.

Dominik Livakovic

Millilerimize geçit vermedi

EURO 2024 elemelerinde A Milli Takımımız ile karşılaşan Hırvatistan’ın kalecisi Livakovic, karşılaşmada yaptığı kritik kurtarışlarla takımının deplasmandan 2-0’lık skorla galip ayrılmasında önemli bir pay sahibi oldu.

Galatasaray’a gelmeye hazırım

Galatasaray’ın radarında bulunan Livakovic’in takıma gelmeye hazır olduğu ifade ediliyor. 28 yaşındaki Hırvat kalecinin Dinamo Zagred ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Performansıyla göz dolduran Livakovic futbol kariyerinde Hırvatistan dışına çıkmadı. 2016 yılından beri Dinamo Zagreb'te forma giyen yıldız file bekçisi, yeni bir sayfa açmaya sıcak bakıyor.

Bu sezon Hırvatistan Ligi'nde 26 karşılaşmada sahaya çıkan Livakovic kalesinde 24 gol gördü. 6 müsabakada ise kalesini gole kapatmayı başardı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal