Galatasaray'da Mauro Icardi krizi: Gol atmakta zorlanıyor!

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, son haftalarda gol atmakta büyük zorluk yaşamaktadır. Bu performans düşüklüğü, Arjantinli yıldızın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde de bekleneni verememesine neden oluyor.

05.03.2024-17:56 - (Son Güncelleme: 05.03.2024-18:03)

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, son haftalarda attığı az sayıdaki golle dikkatleri üzerine çekiyor. Tangocu yıldız, son 9 maçta sadece 2 gol atarken, bu gollerin de 1'ini penaltıdan kaydetti. Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, son haftalarda gol yollarında yaşadığı sıkıntı ile gündeme geldi. Son 9 maçta sadece 2 golle yetinen Icardi, bu gollerin 1'ini penaltıdan kaydetmeyi başardı. Özellikle Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih ve Manchester United maçlarında etkisiz bir performans sergileyen yıldız futbolcu, Copenhag'a karşı da beklenen katkıyı sağlayamadı.


Icardi’nin gol yoksunluğu devam ediyor

Son oynanan Kopenhag maçında 90 dakika sahada kalan Icardi, 29 kez topla buluşurken, 3 şut çekti ve bunlardan sadece 1'inde isabet sağladı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde toplamda 5 gol ve 1 asistle mücadele eden Icardi, takımının hücum hattında daha etkili bir performans sergileme beklentisi içinde bulunuyor. Galatasaray taraftarları, Mauro Icardi'nin gol yoksunluğunun bir an önce sona ermesini ve takımın hedeflerine katkı sağlamasını umut ediyor. Önümüzdeki maçlarda Icardi'nin tekrar gol sevinci yaşaması beklenirken, teknik heyetin de oyuncusunu motive etmek için çeşitli çalışmalar yapması bekleniyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal