Galatasaray’da Marcao veda mı etti? Marcao’nun sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımı büyük ses getirdi

Galatasaray’dan 15 Milyon Euro bonservis ücretiyle birlikte İspanyol ekibi Sevilla’ya transfer olan Marcao veda paylaşımıyla taraftarları duygulandırdı. Fatih Terim’in davetinin hayatını değiştirdiğini söyledi.

11.07.2022-15:51 - (Son Güncelleme: 11.07.2022-15:51) Galatasaray’da Marcao veda mı etti? Marcao’nun sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımı büyük ses getirdi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da haftalardır transfer süreci devam eden ve takımdaki geleceği büyük bir merak konusu haline gelen Marcao’nun transferi netlik kazandı.

Marcao kulübün kasasını doldurdu

İspanyol ekibi Sevilla’ya 15 Milyon Euro bonservis ücreti ve sonraki satışının kazancından %10’luk bir payla transfer olan Marcao, sarı kırmızılı kulübün kasasını doldurdu.


Taraftarları duygulandırdı

Galatasaray’dan ayrılmasıyla birlikte sarı kırmızılı taraftarların bir hayli üzüldüğü Brezilyalı yıldız Marcao, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla taraftarları duygulandırdı.

Marcao'nun veda paylaşımı

Galatasaray’dan ayrılan Brezilyalı yıldız Marcao, sarı kırmızılı taraftarlara veda ettiği sosyal medya paylaşımında ;

‘ 2019'da Fatih Terim'in daveti, her şeyi değiştirdi. O günden beri, bu forma için sizden biriymiş gibi savaştım. Takım arkadaşlarım, Galatasaray için son nefesime kadar savaşmam gerektiğini öğrettiler. Nereye gidersem gideyim, bir aslan olacağım. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal