25.01.2022-13:09 (Son Güncelleme:25.01.2022-13:49)


1

Galatasaray'ın danışmanlık için görüşmelerde bulunduğu ve sarı kırmızılı takımın son iki maçını izleyen Luis Campos'un, teknik direktör Domenec Torrent hakkındaki sözleri gündeme oturdu.



2

Galatasaray ile yaptığı görüşmeler nedeniyle bir süredir İstanbul'da bulunan 'transfer sihirbazı' lakaplı İspanyol futbol adamı Luis Campos, Galatasaray'ın ligde oynadığı son iki karşılaşmayı Burak Elmas ile birlikte tribünden izlemişti. İspanyol çalıştırıcının maçın ardından Domenec Torrent hakkında söylediği sözler ise büyük yankı uyandırdı.



3

Burak Elmas'ın danışman olarak hizmet almayı planladığı Campos, 2-1 kaybedilen Trabzonspor derbisinin ardından takımın teknik direktörü Domenec Torrent'e ateş püskürdü.



4

Luis Campos'un yaptığı açıklamada, 'Önde olduğunuz bir maçta 75-80. dakikadan sonra hâlâ defanstan pas yaparak çıkmaya çalışıyorsunuz. Ama bu eski Barcelona takımı değil! Sizin elinizde Messi, Xavi, Pique ya da Busquets yok ki! Kaldı ki, Galatasaray’ın kadrosu buna uygun da değil! Skoru aldıktan sonra son bölümde Galatasaray’ın topu ileriye taşıyıp orada baskı yapması gerekirdi' dediği ve İspanyol hocanın taktiksel hataya imza attığını belirttiği öğrenildi.



5

Galatasaray'da tarihin en kötü sezonu yaşanırken, sarı kırmızılılarda Fatih Terim döneminde başlayan kötü gidişat yeni teknik adam Domenec Torrent'le devam ediyor.



6

Galatasaray, Trabzonspor mağlubiyeti ile ligde 15. sıraya gerileyerek düşme hattına iyice yaklaştı. Sarı kırmızılı takım ile 17. sıradaki Antalyaspor arasındaki puan farkı 3'e düşmüş oldu.



7

Galatasaray'da 3. karşılaşmayı geride bırakan Torrent, 270 dakikalık performansı ile sınıfta kaldı.



8

3'te 0 çeken İspanyol teknik adamın Hatay, Kasımpaşa ve Trabzonspor maçında yaptığı hamleler ve değişiklikler hep ters etki etti. Teknik adam bu yönden yoğun eleştiriler alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR