20.03.2021-16:36 (Son Güncelleme:20.03.2021-16:36)


1

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin oynanacağı haftada lider Beşiktaş ile puan farkını azaltma şansı yakalamışken küme düşme hattındaki Rizespor'a evinde mağlup olurken şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldı. Teknik Direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda kadroda çok büyük değişiklikler yapılacak.



2

Bu beklenmedik gelişmeyle yıkılan ve şampiyonluk yolunda büyük yara alan Galatasaray'da gelecek sene takımda olmayacak isimler de belirlendi.



3

Galatasaray'da büyük umutlarla transfer edilen isimlerden olan Emre Akbaba, geçirdiği 2 büyük sakatlık ardından eski performansını yakalayamadı. Emre Akbaba maaşında indirimi kabul eder ve iyi bir performans sergilerse takımda kalacak.



4

2-2 biten Sivasspor maçında yaptığı hata ile gündemden düşmeyen Linnes, gelecek sezon kadroda olması beklenmeyen isimlerden biri.



5

Galatasaray'da seçim kararı alınmıştı. Adaylar yavaş yavaş kadrolarını açıklarken, Başkan Mustafa Cengiz'in seçime girip girmeyeceği henüz belirsizliğini koruyor. Ancak Fatih Terim yönetim değişse bile transferleri ve kesin ayrılacak isimleri şimdiden belirledi.



6

Galatasaray, Muslera'nın sakatlığında kaleye deneyimli kaleci Fatih Öztürkü transfer etmişti. Fatih Öztürk sergilediği performans ile sınıfta kaldı. Deneyimli kaleciden takım bulması istenecek.



7

Galatasaray, kariyerinde Bursaspor ve Fenerbahçe gibi takımlarda da oynamış olan Şener Özbayraklı ile yeni sözleşme imzalamayacak.



8

Kalan haftalarda yaşanacak gelişmelere ve performanslara göre ayrılacaklar listesine başka isimler de katılabileceği ifade edildi.



9

Galatasaray'ın RB Leipzig'den 1,5 sezon için kiraladığı Marcelo Saracchi'nin sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Galatasaray, Saracchi'nin bonservisini almayı düşünmüyor. Leipzig'in 5 milyon Euro'luk bonservis talebine olumsuz yanıt veren sarı-kırmızılı kulüp, sakatlık sorunları nedeniyle Saracchi ile devam etmeyecek.



10

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR